Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka..

tabletki anty -żylaki i wogleee

Polecane posty

Gość poziomka..

witam mam problem od ok 6 m-cy biore Regulon jest ok ,ale jestem po operacji żylaków i dziś koleżanka w pracy zauważyła ,że spuchła mi noa w kostce i to nawet bardzo. stąd moje pytanie czy może to być po regulonie?

Gość asicaaaa
moze... ja niestety musialam odstawic, poniewaz jestem w grupie podwyzszonego ryzyka, i zaczely wychodzic mi zylaki, pycjnac i bolec strasznie ogi teraz znow przerwatywa i jest ok

Gość gmm
biorę tabletki od 5 lat i niestety palę. ostatnio zauważyła zylaki, srasznie puchły mi nogi, że jak w pracy na chwilę zdjełam buty to myślałam, że mi je pod biurkiem ktoś podmienił bo nie mogłam ich założyć, czułam pulsowanie w nogach, mrowienie i dwukrotnie przestałam widzieć. dostałam skierowanie do szpitala na rezonans i tomografię naczyń. i chyba sama sobie to zrobiłam niestety

Gość poziomka..
J ateż sobie narobiłam co prawda nie pale ale mam te holerne zylaki i zoperowana noga bardzo mi spuchła ,boli mnie .Jutro ide do lekarza ja to dodatkowo solarium ,i też chyba zrobiło to swoje

Gość poziomka..
Pytanie do asicaaaa to jak odstawiłaś tabsy to od kiedy poczułaś ulgę ,że jest już lepej ?