Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozowy Bez

Magister z psychologii po socjologii????????

Polecane posty

Gość Rozowy Bez

Moja kolezanka twierdzi ze po kierunku socjologia bedzie mogla zdawac magistra z psychologii bez studiowania z psychologii tylko po jakims dodatkowym kursie, nie chce sie z nia klocic, ale jakos w to nie wierze co ma socjologia do psychologii? Jest to mozliwe?

Gość Rozowy Bez
nikt sie na tym nie zna?

ja sie na tym akurat nie znam, ale wiem, że mozliwe jest studiowanie innego kierunku na mgr po lic. z innego kierunku istotne jest to, jakie przedmioty były na danym keirunku, i konieczne jest zaliczenie tych dodatkowych których nie było... nie wiem jak to akurat jest z psychologia i socjologia, ale może jest to prawdopodobne wiem równiez, że moja znjaoma zrobi ła studia pedagogiczne, po czym zrobiła doktorat z psychologii a mój kumpel po pedagogice robi teraz doktorat z historii

Gość kur
a u mnie na historii przyjmują ludzi z przyrody jak to się ma do tego nijak takie są przepisy że po licencjacie można iść na magisterkę jaką się chce

Gość oby sie dalo......
bo jestem na licencjacie socjologii i jesli przyjdzie mi robic mgr to uuuuuuuuuu :o:o

Kolezanka chyba cos pokrecila, nie jest to mozliwe, chyba ze jest corka rektora, bo ponoc we Wroclawiu takie przekrety odchodzily, ze syn jakiejs szychy (architekt nota bene) nagle zapragnal zostac psychologiem i podobno wystarczyl do tego 1 egzamin :O koniec swiata :O

Gość znam na to żywe
chodzące dowody, nie będące rodzęnstwem i nie będące corami i synami rektora...to chyba zalezy od uczelni, tak mi sie wydaje, a jest to mozliwe, jak najbardziej,