Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza MI

Depilacja

Polecane posty

Gość mysza MI

Czy jak golicie nogi to tylko łydki czy tez uda? Ja jestem blondynka, wiec raczej mi to nie przeszkadza, ale mojemu facetowi owszem...boje sie ze jak zaczne golic, to juz nie przestane, bo zaczna rosnac mocniejsze, ciemniejsze etc. Mozecie cos poradzic?

Gość basiunienkaaa
ja gole cale nogi :) jak na plaze to zawsze :) jednak to troche widac, wiec dla lepszego efektu sie poswiec ;)

ja tez jestem blondynką:] ale gole całość - ładniej to wygląda, bo przeciez w słońcu i tak widać włoski - swiecą się powiem Ci, że nie zauważyłam, aby odrastały mi mocniejsze lub ciemniejsze, ani na łydkach, ani na udach z reszta przceiez mówisz, że golisz sobie lydki to chyba powinnas sama wiedzieć, no chyba, że na łydkach odrastaja Ci ciemne

Gość kirraki
ja mam na lydkach ciemne, a na udach jasne... pewnie dlatego, ze na udach gole rzadziej, tzn zazwyczaj latem

to chyba sprawa indywidualna...ponieważ ja nie widze żadnej różnicy...dalej są jasne

Gość mysza MI
wlasnie na łydkach mam ciemniejsze niz kiedys, przynajmniej tak mi sie zdaje...i tego samego boje sie na udach...ale dzieki za odp.;)

Drogie panie, ja zawsze depiluję całe nogi, fakt włoski na udach odrastają ieco szybciej, ale przecież czego się nie robi dla urody, nie? :) Mam dla was tylko pewne pytanie: chciałabym kupić depilator, czy ten nowy reklamowany BRAUN będzie dobry? Podobno jest drogi, ale czytałam na pewnym forum, ze jednej kobiecie zostawił na nogach białe plamy, które się nie opalają. Ja jestem brunetką o oliwkowej karnacjii, więc z owłosieniem mam problem. A! I jeszcze jedno: podobno jest taka maść EMLA, która znieczula podczas depilacjii bikini, co o tym sądzicie? Używałyście? Czy to naprawdę działa? HELP!

Czym sie depilujecie? Jaki sposob polecacie? Ja bym chciala kupic depilator

witam używalam depilatora laserowego wersja domowa - silk'n. Polecam bez zadnych negatywnych efektów, a gładkie nogi baaaardzo długo. Polecam

Gość jkahh
wersje domowe mozna sobie wsadzic nie powiem gdzie, jak laser to tylko kosmetyczka, najlepiej Denique w Arkadii

Posiadam do sprzedania LASER RIO 60. Najlepszy na rynku. laser mam od miesiaca prawie wogole nie uzywany. bez zadnych uszkodzen itd. w razie pytan albo ochoty kupna prosze pisan na e-mail cyganeczka112@wp.pl OKAZJA CENOWA!

Gość xxcza_z
Faktycznie w Denique jest sympatycznie