Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimowszystko

mój chłopak dręczy się myślami o śmierci

Polecane posty

Gość mimowszystko

nie bardzo wiedzialam w jakim temacie umiescic ten problem i ten wydal mi sie najodpowiedniejszy... jak moge mu pomoc??:(

Gość mimowszystko
prosze pomozcie:(:(

Gość narazie to dreczy Ciebie
:O Ja tez mam takie mysli ale nikt nigdy o tym nie slyszal i nikt sie nigdy nie dowie... A Twoj facet to egoista :O

Moj tez tak ma. Gdy sie poklocimy lub gdy jest zle miedzy nami od razu mowi ze umrze, ze cos sobie zrobi. Ostatnio mial powazne problemy ze zdrowiem - wypadek samochodowy. Mial krwiaka w mozgu, do tej pory lekarze bardzo deliaktnie wypowiadaja sie co do jego przyszlosci. A on ciagle rozmawia o smierci, ze umrze, ze tak zle sie czuje, ze napewno umrze, ze jego dni sa policzone itp. Czuje sie odpowiedzialna za jego zycie i jak jest zle miedzy nami to staram sie jak najszybciej to naprawic, zeby nie miec wyrzutow. Jestem tym zmeczona, ja juz nie daje rady, co mam robic.

Gość Pij mleko
:D

Gość cukierasekk
ja też sie dręcze ale w samtności - poprostu myślę o niej często .....:/ szczególnie wieczorami mnie nachodzi przez zaśnięciem

Gość Death Dragon
wasi faceci to zwykłe płaczki, a smierc to zwykła kolej rzeczy po co sie jej bac???

Gość Moje zdanko małe
w depresji..człowiek ma czarne myśli..lęki.. Lęk przed śmiercią też jest lekiem..