Gość Debilek z klasą Napisano Lipiec 8, 2008 witajcie moja opowieść zaczyna się niewinnie???? tydzień temu kupiłem w sklepie spodnie a te spodnie sprzedała mi zajebista panna Urodę ma jak Polska Szlachcianka-Cudo Boskiej Kreacji a w 2 dni później ,wróciłem do tego sklepu i zaprosiłem ją na kawę sami wiecie? Kawa się nam zbytnio nie udała-na pewno powiedziałem za dużo Oczywiście zafascynowany laską,zaraz sprawdziłem ja na necie na NK i szok laska ma zajebiste zdjecia Tak to prawda-jest GENIALNA ale się kurewsko zdołowałem bo jest również tam zdjęcie jej z jakimś kolesiem ona jest na tym zdjęciu zadowolona,uśmiechnięta!!!! i to najbardziej boli ze ten koleś spowodował ten uśmiech-tak myślę co z padaka zaraz idę odmówić kilka zdrowasiek by o niej zapomnieć,i zęby laska stała się dla mnie ASEKSUALNA wiem ze to chore-ale się ZADURZYŁEM kurwica mnie strzela nie wiem co gorsze? -to ze taka fajna laska nie jest ze mną -czy to że ona może kogoś ma pisze to bo nie mam komu tego powiedzieć-a musze bo chyba zwariuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach