Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mnie szlak trafia

Doradzcie mi jakas dobra pianke do skory suchej wrazliwej alerginczej z tradziki

Polecane posty

kupoilam sobie pianke under 20 to skora mi schodzi i po wszytskim juz tak nie kremuje jej bo boje sie ze wyskocza krostki i zaskorniki wiec uzywam tylko pianki i tyle moja skora jest wrazliwa sucha z pojedynczymi krostami i zaskornikami jak mam o nia dbac jaka jest dobra pianka??

up

Gość La roche
Polecam serię Effaclar z La roche posay. Dostępne w aptekach. Musisz nawilżać koniecznie cerę. La roche ma w ofercie specjalny krem nawilżający do cery wrażliwej z trądzikiem i piankę do mycia. Polecam. Rewelacja, te kosmetyki uratowały moją cerę. Nie są najtańsze, ale warto. Są wydajne, krem mi wystarczył na 3 miesiące, a pianka na jeszcze dłużej.

Gość ja ostatnio zmienilam
ostatnio kuilam sobie oliwke HiPP dla niemowlat i tym nawilzam skore kiedy tylko moge, niezaczesto bo wiadomo, ze ma troszke tlusta konsystencje, ale tak co drugi wieczor, i czesciej w weekedny wystarczy. Najlepszejest to ze po niej nic nie wyskakuje:) wiec jako nawilzacz jest super. Mialam tez Nivea krem ale dziala na krotkoi trzeba ciagle nawilzac, jesli ma sie sucha cere, A ta oliwka dziala o wiele dluzej. Na zmiane wieczorem przemywam twarz Davercinem(specjalny spirytus) pozniej smaruje Sudocremem dla niemowlat i do skory wrazliwe z tradzikiem. i rano twarz wyglada w porzadku. Przed tym wszystkim myje twarz zelem matujacym Lirene + jakis tam krem. Polecam tez wszelkie kosmetyki Avene, bardzo dobre ale drogie, dostepne tylk ow aptece.

Gość różne są
ale czy to koniecznie musi być pianka, polecam provegol SVR i Cleanance Avene- żele do mycia twarzy, nawilżaj cerę Humektanem, od niego na pewno nic ci nie wyskoczy, bo jest mega lekki, bezzapachowy, nadaje sie do skóry wrażliwej i trądzkowej

pianka powinna byc delikatna dlatego pianke chcialam ale zel jest dobry to tak i wole wydawc wiecej pieneidyz a zeby cos dal