ann_xdd 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Witam. Mam taki problem. Uprawialismy z moim chłopakiem petting i on miał wytrysk. Wytarł penisa chusteczką i następnie robił mi palcówke, tyle ze nie tak bardzo głęboko, tylko tak u wejscia ...kiedy sie go spytałam czy dobrze wytarł rece to powiedział ze raczej... tak był to mój 19 dzien cyklu ... dodam, ze miesiączki mam bardzo nieregularne raz co 28 dni a raz co 35... teoretycznie powinnam dostac okres wczoraj, no ale 1-dniowe spoznienie to nic takiego ... dzisiaj zaczełam odczuwac bole w podbrzuszu tak jakbym miała dostac okres .. no ale nei wiem ... do tego mam jeszcze chwilami nudnosci ... ;/ prosze o pomoc, czy to moze byc ciąza? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nokiaaaaaa Napisano Lipiec 8, 2008 jak wytarł ręce to powinno być ok, ale nie dam sobie ręki uciąć:/ Tym bardziej że ciężko jest Ci obliczyć dni płodne bo masz nieregularne:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hilpdghj Napisano Lipiec 8, 2008 zrób test i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Lipiec 8, 2008 nudnosci dostaje sie dopiero w 6 miesiacu ciazy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bebe pfff Napisano Lipiec 8, 2008 raczej od 6 tygodnia a nie miesiąca! Nie pieprz bzdur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 8, 2008 JA BYM NIE RYZYKOWAłA I ZORBIłA TEST Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 8, 2008 ps nudnosci nie dostaje sie w 6 tygodniu ciązy !!! to zalezy od organizmu ale mozna odczuwać juz w 1 miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Lipiec 8, 2008 pomyliłam się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ann_xdd 0 Napisano Lipiec 8, 2008 to jest dopier odrugi tydzien od TEGO zdarzenia ... dzis cały dzien miałam bóle brzucha i wydaje mi sie ze jutro dostane okres... ale to ttylko moje przeczucia .... oby sie sprawdziły :) pozdrawiam i dzięki za pomoc ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumbleebee 0 Napisano Lipiec 9, 2008 łe tam nie bedziesz w żadnej ciąży mówie ci nie tak prosto zajść sama się dygałam kilka razy ale to ez sensu, najlepiej zrób test to naprawde uspokaja pzdr ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumbleebee 0 Napisano Lipiec 9, 2008 łe tam nie bedziesz w żadnej ciąży mówie ci nie tak prosto zajść sama się dygałam kilka razy ale to ez sensu, najlepiej zrób test to naprawde uspokaja pzdr ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jwps Napisano Lipiec 9, 2008 A moim zdaniem na pewno nie będziesz w ciąży bo ta sama myśl cię tak zestresowała że aż ci nie dobrze.Też podobne odczucia miałam tym bardziej że wszystkie okresy miałam prawidłowo.Stres cię męczy a ból brzucha dobry znak nie świadczy o ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ann_xdd 0 Napisano Lipiec 9, 2008 ufff, no to mnie podniosłyście na duchu :) fakt, ze okresu dalej ni ma,no ale brzuch pobolewa ... a to jak ktos wczesniej powiedział dobry znak:P od razu mi lepiej :) dzieki wielkiee :);* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach