Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskunia

chorwacja

Polecane posty

Gość miskunia

hej prosze o odpowiedz na pytanko czy chorwacja jest tak strasznie droga jak niektórzy mówia ? bo sama juz nie wiem , skad te rozbiezne opinie , czy mozna jechac za ta sama kase co nad Polski morze nizbyt rozrzutnie spedzic milo 2 tygodnie? mam jeszcze jedno pytanko gdzie najlepiej jechac czyli jaka czesc tego kraju wybrac? dzieki

Gość miskunia
????????

Gość yaris68
Ja również wybieram się i z tego co słyszałam, jest nieco drożej niż w pOLSCE, ale da się wytrzymać. Ponoć ceny artykułów spożywczych w sklepie są porównywalne, z wyjątkiem serów i wędlin. Wejdź na stronę www.cro.pl i poczytaj szczegóły. Mnie interesują ceny kwater na wyspie Hvar. Ponoć północ Chorwacji jest nieco tańsza niz południe. Pozdrawiam

Gość heeeeej....
ja juz bylam w chorwacji ale to bylo z 5 lat temu. Za 2 tygodnie jade znowu :) I musze wyznac wniosek z tamtej podrozy ... bylam tam miesiac, a nad polskim morzem bylabym 2 tygodnie z ta sama kasa... :) A kierunek Split.

Gość miskunia
dziekuje za odpowiedz , my wybieramy sie pod namiot , ponoc sa campingi gdzie z namiotu wychodzi sie prosto do zatoczki , boje sie tylko upałów no ale lepsze upały niz plucha i deszcz jak to bywa u nas