Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz macz

działa znów opcja Goscie i wpadłam.

Polecane posty

Gość nosz macz

mialam odhaczone- pozaglądałam na kilka profili- i nagle patrze znów ta opcja jest- czy myslicie ze jak ją teraz zablokowałam to sprzed 20 min ludzie zobaczą ze na nich wchodziłam?

ale czym sie tak goraczkujesz, przeciez wszyscy to robia...co ci zalezy, jestes \"swoim panem\" i robisz co chcesz, czy sie to komus podoba czy nie

Gość boze szok to jest
tak ale ja niechcę by mnie te osoby widziałay.zablokowałam juz ale czy mnie zobaczą?a jak odblokuję za np miesiąc to czy nadal będą widzieli ze byłam?

Gość nie marte się
teraz nie widać czy wchodziłaś, ja sprawdziłam bo weszłam na profil chłopaka i nie było widać że dziś go odwiedzałam

Gość Sialalinkaaaaaa
jak weszlas na czyjs profil jak mialas wlaczona ta opcje to bedzie widac nawet jesli ja teraz wylaczylas

Gość milordówa
u mnie wykasowane są wszystkie wcześniejsze wizyty :-(, niestety... a takich interesujących gości miałam

Gość wrzuc no linka skoro juz
oczywiscie ze wszystko widac, jest 30 ostatnich wejsc :classic_cool:

Gość boze szok to jest
no ale jak juz zablokowałam to nie bedzie widac? czyli za miesiąc jak odblokuje to z 30 zobacze osób i jak wchodziłam do kogos to temten ktos jak miał więcej niz 30 osób to mnie nie zobaczy?

Gość Normalnie nie moge ludzie
A po jaka cholere odznaczalas cokolwiek jak zauwazylas ze opcja nie dziala? No pytam sie? Trzeba bylo nic nie ruszac, co za ludzie!

Gość ja też wpadłam
niestety. jak wchodziłam na naszą klasę nie było tej opcji, polatałam ... i znów jest :(