Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m15

mój syn pali

Polecane posty

Gość m15

czy ktoś zna sposób na dziecko żeby nie paliło papierosów. Mój syn ma 15 lat zadał się z nieodpowiednim towarzystwem. Pali a ja się martwie, Pomocy

Gość goloppaaadoa
Witam, sposobu raczej nie ma. Wpadł w takie towarzystwo i teraz może być ciężko. Mój brat również się w takim obraca. Pije i pali. Czasem się zastranawiam kto takim gówniarzom sprzedaje to... Na moje koleżanki działalo to jak ojciec kazał im wypalić całą paczzkę naraz... ale niewiadomo czy na Twojego syna to podziała.

Gość apaapajpajaoiaj
niech pali ....jego sprawa jego zdrowie jego trucie sie moze sie to jemu znudzi a moze zostanie palaczek jak 50 % spoleczenstwa

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
albo samo mu przejdzie albo bedzie palil... ja zaczelam popalac w 7 klasie podstawowki, "przygoda" trwala w liceum a teraz mam 25 lat i nie pale wogole, papieros to moj wrog

Gość moze mu przejdzie
ja tez kiedys popalałam, mialam wtedy moze ze 14 lat, taki wiek, okres buntu czy jakkolwiek by to nazwac...teraz mam 20 lat i trzymam sie z dala od papierosow:) głowa do golry!

takie wiek. ja zaczelam palic jak mialam 13 lat teraz mam 21 i od roku nie pale,rzucilam z dnia na dzien. jesli bedzie chcial to sam przestanie, a tyi tak go nie upilnujesz...

Gość weżposadż syna i zrób mu kawę

Gość weżposadż syna i zrób mu kawę
i poczęstuj go fajką jak kolegę jednego po drugim , aż sie zrzyga !POPAMIĘTA TO SOBIE !

Gość a skąd ma kase na fajki

Gość piszcie
heh taki wiek jak ojciec jest twardy to niech go przycisnie