Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

czesc

Polecane posty

Gość ciekawe co ty robiles
jak forum bylo zepsute caly dzien

Gość złośliwaa w garsonce 30
Zmień stopkę Cream Bedziesz marudzić,a sama wykopie Cie z uczuciowego.

A to Kochany nie ma tak, to i tam :P) Albo w te albo we wte.No i wiesz...slowo sie rzeklo ! Twoje slowo (przypominam ) :P)

A Ty durny i naiwny jestes :o Nie kapnales sie ze to tak naprawde czarne nicki z uczuciowego.Podszywaja sie pod pomarancze , wiedza ze wrazliwy jestes , i chca Cie wygonic.Wiedza ze innego sposobu nie ma bo Ty honorowy jestes i skoro powiedziales ze przechodzisz do nas to tak musi byc.Wow,jaka fajna teorie spiskowa wykombinowalam.:P) :)

bo Ty cream jestes \"dzieckiem uczuciowego\":P

A poza tym, na uczuciowym to Ty tylko wiecznie doly miales! :P) Kto Cie na czacie do gory podnosil? Kto komplementowal i zachwalal? Kto wlal Ci porzadna dawke optymizmu? No KTO? Ogolny czy uczuciowy.Oni znow pchna Cie w otchlan depresji i takich tam pierdol :P)

spiskowa teoria dziejów jasne czarne nicki z uczuciowego gonią za creamem zeby mu dopiec i pewnie czerpać z tego przyjemność.. co za głupia teoria to uczuciowy pomógł się podnieść creamowi i teraz go pogrążyć chce pewnie.

no właśnie cream kto Cię podnosił na duchu i gadał co masz robic żeby było dobrze tutaj to nawet komiczne w sposób co prawda niekonwencjonalny, ale chciał Ci pomóc.

co Ty cream gadasz ? :classic_cool: troche popadalo i po wszystkim, zadnej ulewy. na miescie niezle dziewczyny, wiem bo wlasnie wrocilem :classic_cool: 🖐️

Nawet Komiczne! Ojej , powinien czuc sie conajmniej zaszczycony.Idz ty angiie lepiej poszukac Komika, i rob to co najlepiej potrafisz :P)

Czarno biala ..ale troche racji masz ale na uczuciowym jest kilka osób które lubie np złośliwa i dlatego chcę tu też byc

czarna - miałaś się do mnie nie oddzywaćm ja się do ciebie nie oddzywam.. i nie pisze do ciebie

To po co , komentujesz moje posty.Napisalam Ci wczoraj , bedziemy sie omijac szerokim lukiem, i juz nie bedzie klotni.I od tamtej pory ani do ciebie nie pisalam ani nie komentowalam tego co piszesz .Ale ty musialas zaczac .I potem glupkowato pytasz , ale o co chodzi..

słuchaj komentować mogę - ale nie pisze o Tobie i nie używam w stosunku do Ciebie żadnych epitetów więc zrób to samo.