Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

czesc

Polecane posty

Komentujesz MOJ post , MOJA teorie (pomijam fakt ze nie zlapalas klimatu) , I potem twierdzisz ze nie komentujesz MNIE ! :) Ty rozumiesz cos z tego co piszesz ? Czy tak klepiesz zeby klepac? :)

zobacz cream, zostawic same dwie kobiety to sie pozabijaja :classic_cool:

dobra propozycja piate :D ja moge byc sedzia :classic_cool:

ja z tą Panią nie rozmawiam klimekterium ma czy coś widziałam ją na 3 topikach może i od samego poczatku na mnie napada. nie wiem o co jej chodzi.. i szczerze mówiąc nie chce wiedzieć.

Gość Blue kotka przesłodka
ludzie ale to kafe się zeszmaciło:O Nie myślalam że kiedykolwiek to powiem:(

Napada ? :) O rany .idz zaloz kilka toopikow w tym temacie.Ale wykorzystaj juz istniejace i tam sie pozal, jak ostatnio :P) Przypomne Ci tylko , Ty cnotko niewydymko, ze wtracajac sie w rozmowe z kims innym zupelnie , nazwalas mnie debilem.A teraz chodzisz i ludziom tylki zawracasz , opowiadajac ze ja sie ciebie czepiam.Idz sie lecz dziewczyno .Jak masz problemy z pamiecia, to polecam lecytynke :P)

uuuu ale ostro :classic_cool: cream Ty to masz talent do zakladania "zywych" topicow :P :D

Nie chamska, tylko bezposrednia.Czasem tak trzeba kiedy ktos aluzji nie rozumie.Lazi za mna od 2 dni, i zaczepia, a jak odpowiem to robi wielkie halo i udaje jakas ofiare.No wybacz zlosliwa , kazdy ma jakies granice.

jasne łaże za Tobą :) aż sobie w wyszukiwanie wpisuje codziennie czarno biała i cię szukam

Gość CB ma rację przynajmniej na
tym topie pozycja na komika to było tak jak pisze

jaszcze masz jakieś odkrywcze rzeczy dla mnie?? posłucham

to nie wiesz złośnico że już nie ma chamów i buraków bo są teraz ludzie bezpośredni i naturalni :D:D

No szkoda ze mnie tak postrzegasz .Ale jakos to przezyje :) A tak na serio , to nic nie szukam.Taka juz jestem ze mowie wprost. Ja probowalam sie z angiie wczoraj dogadac.Nie darze jej sympatia i ona mnie nie musi.kaffe jest duze.I do tej pory dotrzymalam slowa, to ona zaczela.

A czarnej sie to nie podobalo! No przestan, prosze Cie ! Przeciez wszyscy z tego zartowalismy.Ja wiem ze literki nie zawsze oddaja ton wypowiedzi, ale jakos wszyscy robili sobie jaja, tylko jedna angiie, wziela wszystko na serio i nazwala mnie debilem. Nie upraszczaj zlosliwa.