Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic kurdeee

wejdzcie proszę. potrzebuj e konkretnej rady.

Polecane posty

Gość co zrobic kurdeee

od jakiegos czasu pisze do mnie smsy jakaś laska. nieznajoma.wciaz twierdzi, że myli numer. smsy są skierowane do jej faceta. dosć osobiste i z czułościami. tyle razy jej juz pisałam zeby przestała je do mnie wysyłac- ona odpisuje "ok" po czym za jakis czas znów dostaję od niej wiadomosc. ja nie wiem, czy ona nie potrafi zapisac numeru w telefonie czy jak.. dzis znowu mi posłała coś. jest juz za pozno zeby isc do serwisu, moze wy mi powiecie czy w sieci plus da się kogoś (najlepiej nieodpłatnie) zablokować?

Gość zadzwoń i opierdol porządnie
to się odczepi

Gość co zrobic kurdeee
nie chodzę w stringach podszywaczu :D wmoim telefonie nie ma takiej opcji, już szukałam..

ja przez długi czas dostawałam esy od kolesia, skierowane do jego dziewczyny, która gdzies wyjechała - z tego co pamiętam chyba do włoch niestety, nawet po poinformowaniu o pomyłce dochodziły one dalej do mnie do mojej siostry natomaist caly czas dzwonił pan józek pytając o sprzedaz słupów w szczecinie póxniej zgłosiłysmy to w salonie naszej sieci, i ustało

Gość rozszyfrowaliście dziada
najlepiej do niej zadzwoń i najpierw wytumacz spokojnie zeby sprawdziła numer potem jak nie pomoze to ochrzań porzadnie a jak i to nie pomoze rób to samo tzn [pisz do niej smsy z bramki sms :classic_cool: http://naomi.o2.pl/zgloszenie.php?action=vote&Id=229

czasem ludzie wysyłają na odpowiedni numer esy, albo dzwonia, ale to sa problemy sieci, i wsyztsko dochodzi na inny numer, tak było w naszym przypadku, więc ochrzanienie nic nie da tamten koles u mnie tez wolałby, żeby jego esy dochdoziły do jego dziewczyny