Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna 23

prosze pomozcie mi rozwiazac problem

Polecane posty

myslalam ze dzis jest nasz najszesliwszy dzien poniewaz przyznali nam nie duzy kredyt. dzis przyszlo pismo do meza o wstawieniu sie na izbe lekarska do wojska wiem ze teraz w kazdym wieku mozna zgarnac czlowieka do wojska, czy ktos moze mi powiedziec czy idzie jakos zalatwic taka kategorie aby go nie zabrali? obecnie ma A myslalam ze nasze zycie sie uklada i bedzie juz coraz lepiej a tu znowu pod gorke prosze pomozcie co mam zrobic mąż ma 27lat

Gość Krzysiek 1986 6891
jak jest mężem na papieże to już nie pójdzie

Gość Krzysiek 1986 6891
albo pójdzie na 3tygodniowe przeszkolenie. Ale wojsko to nic strasznego to tylko 9miesięcy. Ja już swoje odbębniłem i CYWILEM jestem

to dlaczego dostal wezwanie na wstawienie sie na komisje lekarska? wysylalismy pisma ze jest jedynym zywiceielem naszej rodziny mamy dziecko a oni swoje robia, nie chce zeby go wzieli

Gość Krzysiek 1986 6891
to niech się stawi. I niech na wszelki wypadek weźmie akt urodzenia dziecka.

wojsko kazdy akt juz od nas dostalo i akt malzenstwa i akt urodzenia dziecka

Gość Krzysiek 1986 6891
a dostał wezwanie bo zgodnie z ustawą o obronie RP musi być przeszkolony. ale to trwa 3 tygodnie. ale jak ma dziewcko to już ma to z głowy

Gość Krzysiek 1986 6891
a to że ma 27lat to nic nie znaczy. U mnie w jednostce miałem klienta co miał 36lat i był niższy stopniem odemnie

Gość Krzysiek 1986 6891
tak zostanie przeniesiony do rezerwy. A tak wogóle to czemu tyle czasu uciekał od wojska. Przecież to nic złego. Jak to mówią "Za mundurem panny sznurem"

mąż wczesniej studiowal ale ze wzgledow finansowych musial zrezygnowac ze studiow

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to kafeteria...babskie forum , raczej nie spotyka się tu normalnych facetów a już o wojsku nie wspomnę!

moze jednak nawet na tym forum znajdzie sie jakis rodzynek przeciez tyle facetow tutaj pisze a nikt nie potrafi jeszcze sie wypowiedziec

Gość lukier
nie wezma go jezeli nie ma jednostki w twoim miescie a jezeli jest to moga wziac i bedzie tam chodzil codziennie i wracal do domu na noc :) Niech weznie wszystkie kwity jeszcze raz ze soba bo w wojsku wbrew pozorom maja burdel i pewnie pogubili :P

12 lat temu Twój mąż nie poszedłby do wojska albo gdyby go zabrali musieliby Tobie płacić tyle ile on zarabiał przed wojskiem. Jak jest teraz nie wiem, bo pozmieniało się dużo w armii. podobno teraz nawet jedynych żywicieli biorą do wojska. Poszukajcie jakichś przepisów na necie

mąż dzwonil zapytac sie o co chodzi po co wzywaja do wojska do wojska

lukier ich dziiaj nic nie obchodzi ze maz jest jedynym zywicielem pisalam z kobieta ktora ma dwojke dzieci kredyt a maz w wojsku

Gość lukier
poczytalam z nudow wiec tak spokojnie moga go wziac do wojska a ty dostaniesz rozlakowe 900zl z groszami o ile nie masz dochodow i to tyle ,mozna sie odwolywac ale szanse pol na pol :( Maz nigdy na nic nie chorowal? moze jednak ? moze uda mu sie skompletowac dokumenty i na tej podstawie zmienia mu kategorie? Moze maz tez udac sie do psychiatry i poudawac swira, na komisji jak zapytaja czy zazywal jakies srodki psychotropowe to niech powie ze pali trawke codziennie bo mu rozjasnia umysl :P Moze tez maz zrobic sobie duzy tatuaz w widocznym miejscu i napewno go nie przyjma :) (wiem nna 100%) Jest duzo sposobow na wymiganie sie z wojska :) Tak sobie pomyslalam,niech sobie zrobi tatuaz henna ,moze sie nie znaja i przejdzie :)

ja juz w nic nie wierze taki dzisiaj jest burdel w polsce ze szok w najgorszym wypadku pojde pod mon jestem obecnie w wawie wiec mam blisko