Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khkhkhk

jak można krzywdzić kochaną osobę..?

Polecane posty

Gość khkhkhk

Powiedzieć komuś, kto był cały czas, nawet w najtrudniejszych momentach, że żałuje się tego spędzonego z nią czasu.. jest trochę podłe. Potraktował znajomośc z nią jak największy błąd popełniony w szkole średniej. Własnie o to chodzi. Zawsze najpierw robi, a potem myśli. Znajomość trwa już prawie dwa lata. Teraz już się domyślam, że znajomość miała jeden cel.. Ale ona niczego nie żałuje. Poznała go z każdej strony, prawie na wylot. Jest jej zupełnym przeciwieństwem. Nie umie zerwać z nią kontaktu i odizolować się.. wiem, że się o nią martwi i jest zazdrosny o innych chłopaków w jej życiu. Rozmawia z nią sprawiając wrażenie znudzonego, wkurzonego, raczej w ogóle niechętnie z nią rozmawia i nie chce się spotkać. Dlaczego? - Myślę, że się boi, że gdy znowu ją zobaczy, uczucie wróci.. a wiem, że jej pragnie i pożąda, przecież jest bardzo atrakcyjną kobietą. ;) Podoba Mu się jak żadna inna. No i cóż poradzi? ;d Tanie metody wzbudzania zazdrości opisami.. ;) hmm.. nie damy się nabrać. Prosiła tydzień o chwilkę czasu na spotkanie. A On bez problemu umawia się na przedpołudnie z jedną, na popołudnie z drugą, a na wieczór z trzecią. ;) Współczuję tym dziewczynom towarzystwa, jeśli za jakiś czas będą musiały usłyszeć, że On żałuje, że się z nimi widywał. Żal mi Go.. desperacko próbuje leczyć swoje kompleksy.. ale nie tędy droga. Towarzystwo wielu ładnych dziewczyn nie powiększy Mu penisa, a wyżywanie się na słabszych od siebie też nie zapewni Mu sukcesów i szczęścia w życiu. Nie wyszło Mu w z różnymi dziewczynami, prawdopodobnie na studia się nie dostanie, chcą go wziąć do wojska, więc żeby się przed tym uchronić chce zwiać za granicę. A ja myślę, że wojsko dobrze mu zrobi. Dostanie kopa w dupe i przestanie zachowywać się jak ciota. ;) Totalna oferma życiowa.. myślał, że podrywa dziewczynę i się o Nią stara zapraszając do kina. Szkoda, że ona musiała zapłacić za siebie. ;) Na dzień kobiet nie było nawet kwiatka. Co wiecej.. musiała Mu pożyczyć kasę, żeby miał z czego zapłacić za mandat, który dostał, gdy szedł do kwiaciarni po kwiaty dla swojej mamy i siostry.. Walentynki spędziła sama w domu. Kiedy umawiała się z jakimkolwiek innym chłopakiem znowu był zazdrosny.. nie dotrzymywał obietnic, potrafi milczeć nawet przez tydzień.. ;) jest JEDYNYM facetem, który nie traktuje jej jak księżniczki i lalki z porcelany, którą najchętniej schowałby gdzieś przed światem i opiekował się czule i troskliwie wpatrując się maślanymi oczami w Jej oblicze. Jest dla niej nie miły, wredny, chamski i chociaż wie, że prawdopodobnie ona ma raka, gada jej, że żałuje tej znajomości.. podczas której ona w niego wierzyła cały czas.. trzymała za niego kciuki, gdy pisał maturę, gdy inne dziewczyny dawały mu popalić, ona zawsze była blisko, żeby go wesprzeć. Zawsze dawała mu to, czego on nigdy nie będzie w stanie dać żadnej dziewczynie - bezgraniczną i bezinteresowną miłość.. przez jakiś czas rzucała się o jego zachowanie i sposób w jaki ją traktował, wiedziała, że nie zasługuje na takie coś i powinien ją szanować. Jednak żadna z rozmów nie dawała upragnionego efektu - zgody, spokoju i radości.. więc zaprzestała tych nieefektywnych praktyk. Wie, że on ją kocha.. on wie, że ona kocha go.. on udaje, że ma wzięcie i jaki to on nie jest boski, bo wyrywa wszystkie lale w okolicy, którym i tak on się wcale nie podoba, a ona ma gigantyczne powodzenie i nie robi z tego wielkiego halo, nie umawia się z żadnymi facetami, jest przepiękna, szczupła, ma wspaniałą figurę, cudną twarz jak z hollywood.. ma ogromne, dobre serce i kasy jak lodu.. zawsze wszystkiego jej zazdrościłam.. wielbicieli, markowych ciuchów, urody.. a teraz kiedy mam zaszczyt być jej przyjaciółką współczuję jej, że tyle miłości daje komuś, kto na to nie zasługuje.. chociaż widzę, że ona mimo to jest szczęśliwa.. totalny anioł. a on jest jej przeciwieństwem.. brzydki, gruby, zakłamany, podły i ubogi. Wiem, że on jej się nie podoba, bo sama szczerze mu to kiedyś powiedziała. Prawda jest taka, że facet chciał seksu. Ona mu nie dała, bo się szanuje, więc ją olał, ubliżając jej przy tym, że ona jeszcze jest dziewicą (ona ma dopiero 17lat!!!) i nie będzie jej douczał w kwestiach seksu, chociaż sam też jest prawiczkiem, a ma 20 lat. Prawda jest taka, że dobrzy ludzie w tym świecie nie mają szans. Kiedyś pałałam do niej nienawiścią z zazdrości, ale gdy poznałam ją tak dobrze, szczerze powiem, że nie znam lepszego człowieka.. Czasem ma chwile, kiedy jest na niego zła i opowiada mi ze łzami w oczach o tym, co on jej robi. Ale NIGDY nie słyszałam, żeby znieważyła go w jakikolwiek sposób. Zawsze kiedy ludzie dostają coś zadarmo nie umieją tego uszanować. Dostał ogromną miłość, za nic.. bezinteresowną.. i krzywdzi najwspanialszą osobę pod słońcem, właśnie za to, że dała mu najcenniejszy dar za darmo. Najważniejsze jest to, że jest silna i mądra. Wie, że z czasem on zrozumie swój błąd i wie, że nigdy nie będzie zapóźno, żeby przeprosić. Zawsze wszystko mu wybaczała. Nie jest na niego zła. Już przez niego nie płacze. Czasem tylko nie rozumie.. - dlaczego On to robi? Wytatułowałabym debilowi na czole, że jest przegranym w życiu fagasem, który bawi się uczuciami dziewczyn. Co ją do niego ciągnie? spędzali ze sobą kiedyś dużo czasu, bardzo go wtedy polubiła. Myślę, że ona kocha samo wspomnienie jakie po nim zostało.. bardziej niż jego obecną postać, ale nie wiem.. dziwię jej się w każdym razie. Ale kręci się wokół niej tylu przystojnych, mądrych, bogatych i naprawdę fajnych facetów, że dziewczyna ma w czym wybierać.. same sławy sportu i ogólnie młodzieży w naszym mieście.. są prawie tak idealni jak ona. czasem wydaje mi się, że łatwo jest pokochać kogoś, kto jest idealny w swojej naturze. znacznie trudniej sprawić, by ktoś kochany stał się naprawdę wyjątkowy. ale kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie. nigdy jej nie skrzywdzę.. ona zasługuje na wszystko, co najlepsze.

Gość zmanierowany krytykant
zrob z tego bryka bo trylogia jest krotsza