Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasza Jęczmienna

On ma taki zniewieściały głos

Polecane posty

Gość a ja znam chlopaka
który rozstal sie z dziewczyną bo irytowal go jej strsznie piskliwy i glośny śmiech, nawiasem nie tylko jego to wkurzalo hehe no cóż jeśli nas coś w kimś irytuje, jakoś przeszkadza to nie ma co tlumaczyć , że reszta jest oki to jakoś bedzie nie bedzie

ja pierdole i tak bez milosci nic nie wyjdzie wiec jak ktos sie nafd czyims glosem zastanawia to po co z nim w ogle byc? XD

Gość gdyby to mialbyć ten
to określilabyś , że ma slodki kochany glosik jeżeli ci to jakoś nie gra, przeszkadza czy irytuje , czego dowodem jest zalożenie tego tematu, to raczej w gre wchodzi już kalkulacja z twojej strony czyli irytujący glos konta reszta , która ci pasuje jak jest kalkulacja to nie ma uczucia daj sobie spokój nie przeskoczysz tego

Gość kijijijijijij
a ja nie wierze w milosc np tak wiec nie ma co sie z zadnym wiazac

Gość a ja ci powiem tak
moja siostra tak samo poznala super faceta, na poczatku tez ja draznil glos, jej mama ciagle mowila ze nie zniesie jak on bedzie jej mezem bo ten glos, kazdy sie podsmiewal z glosu. z czasem wszyscy jakos sie przyzwyczaili, zapomnieli ze glos ma troszke inny niz faceci, wszyscy go uwielbija, nielzy jajcarz, super mąz, wspanialy ojciec. daj spokoj, przyzwyczaisz sie, z czasem nie bedzie ci to przeszkadzac. potem bedziesz zalowac, poznaj go do konca i bedzie spoko.pozdro

Gość Kasza Jęczmienna
No więc własnie , chyba jednak nie mam co dalej w to brnąc, bo skoro juz mam wątpliwosci co do takich rzeczy jak glos, to nie ma co sie oszukiwac, uczucia nie ma i pewnie nie bedzie. Co najwyzej chwilowe zauroczenie. Od zawsze krecily mnie mocne meskie, basowe glosy.

Gość Kasza Jęczmienna
On ma taki dzwięczny, melodyjny, wysoki głosik. W ogole nie męski. Tak, irytuje mnie ten glos. Moze i bym mogla przymknac na to oko, ale nie wiem czy potrafilabym to zaakceptowac. Ten facet jest swietny z charakteru, ale to chyba nie wystarcza...

kasza jeczmienna - no widzisz jak sie zakochasz to on bedzie mogl miec nawet brzuchol jak kobieta w ciazy (podaje przyklad mojego faceta, a jakby inaczej;p) a i tak bedzie najcudowniejszy^^

Gość ale pieprzycie farmazony
to tak jakby facet poznal kobiete i wszystko mu pasowalo tylko jej piersi mu sie nie podobaly bo mikroskopijne i mialby z tym problem, a ktoś by mu powiedzial eee tam co ty, przyzwyczaisz sie i bedzie ok gdyby ją kochal to to jakie ma piersi nie mialoby dla niego żadnego znaczenia, bo to jest milość wlaśnie

Gość facet jest gejem
tylko się do tego nie przyznaje :p

Gość Kasza Jęczmienna
ale co ma gejostwo do tego? Nie kazdy gej ma wysoki glos a tym bardziej nie kazdy facet ktorego natura nie obdarzyla MESKIM BASOWYM glosem jest gejem.

Gość tralajlaja
a ja znam nawet takiego jednego kolesia. tez ma taki niewiesci glos. mimo tego ze dosc przystojny i wartosciowy koles, zadna go nie chce na dluzsza mete, bo jego glos jest czesto tematem wysmiewan, kpin.

Gość jestescie niesamowicie puści
az mi was zal. i co nie zdecydujesz sie na danie mu szansy, bo ma glos odbiegajacy od norm ????????? Lecz sie kobieto. Ty szukasz pewnie faceta przy ktorym bys chciala sie dowartosciowac, bo sama jestes brzydka, szpetna. Nie tedy droga.

"faceci z cienkim glosikiem to zniewieściale d**y życiowe zapytaj go czy potrafilby dać w morde kolesiowi który by cie obrazil" jaka teoria :D:D moj kolega z dawenych lat, nawjwiekszy zabijaka jakiego znalem (a znalem naprawde ostrych kozaków) miał smieszny glosik.... zreszta czesto z tego powodu jakis dym rozkręcał... kidy słyszalem pytanie "a co, nie podoba ci sie moj głos" wiedzialem juz, ze kogos tego wiczora będą wynosić i na pewno nie bedzie to moj kolega

Gość Kasza Jęczmienna
Ale chodzi o to, ze faktycznie nie potrafie sobie wyobrazic jak on komus daje w ryja. Druga sprawa- on nie ma wlasciwie jabłka adama , czy to wlasnie przez to ma taki glosik? I to chyba wynika z niedostatecznej ilosci testosteronu, czy sie myle ?

Gość komiczn e
komiczne ty cioto masz glos jak ciota :-)

Gość powalilo powalilo
ale wy smieszni jestescie przeciez on nie ma na to wplywu jaki ma glos ! powalilo was zupelnie

Gość to wszystko nie jest ważne
ważne , ze jej to przeszkadza i ją irytuje jakieś przekonywanie w jedną czy w drugą strone nie ma sensu ludzie mają różne braki o ideał trudno i oczywiście to nie ich wina ale rzecz w tym , że jednemu to przeszkadza innemu nie skorą ją to drażni to nie ma sensu sie zmuszać podpierając sie waszymi "daj mu szanse" , zwiazek dwojga ludzi to nie caritas

Gość BykuWawa24
Niech koleś zrobi sobie cykl na sterydach zobaczysz jak szybko mu głoś się zmieni i nie tylko, to wszystko jest wina niskiego poziomu testosteronu. Ja też miałem troszke dziwny głos nie kobiecy napewno ale taki inny, Pare cyklów i ma baryton że może w operze spiewać :)

Gość zgadza sie ze facet
nie ma wplywu na swoj glos ale na pewno znajdzie sie kobieta ktorej wogole to nie bedzie przeszkadzac. ludzie maja rozny poziom wrazliwosci na dzwieki. dla mnie akurat glos ma duze znaczenie. i jesli mi sie czyjs glos nie podoba to mne to irytuje. autorko topiku juz teraz masz watpliwosc a pomysl co bedzie potem gdy np bedziecie ze soba dluzej gdy przyjdzie proza dnia codziennego , jakies drobne lub wieksze problemy? wtedy jeszcze bardziej bedzie cie to irytowalo. takie jest moje zdanie. do dziewczyny ktora pisala o swojej sistrze i jej facecie z piszczacym glosem--- ale to wsza rodzina nie akceptowala tego glosu a nie twoja siostra a to roznica

Mnie też na początku denerwował głos mojego faceta, ale przyzwyczaiłam się i teraz miałabym chyba problem z powiedzeniem, co było z nim nie tak. Kobieto, nie możesz się po porostu dobrze bawić i nie przejmować głupotami? Jak ci to będzie naprawdę mocno przeszkadzać, to wtedy związek się rozpadnie. koniec. Ja bym gościa wypróbowała mimo to ;-). Pozdrowionka.

Gość adadadadada
Ja również znam jednego faceta który ma wysoki piszczacy glosik. Przystojny jak diabli, zadbany, fajny, ale nie ma dziewczyny i nic sie nie zanosi zeby mial, mimo ze ma powodzneie i jest hetero. Z tego co wiem to wina niskiego poziomu testosteronu. No wiec wlasnie. Taki facet nawet porządnie chyba sie nie podnieci, bo tego testosteronu malutko... Obstawialabym rowniez ze ma malego ptaszka. Ale nie generalizuje. Nie kazdy z cienkim glosem tak musi miec.

Gość facet musi miec gruby glos
bo to facet. tak samo jak laska musi miec choc troche cyckow bo to kobieta

Gość ejbisi
Mój facet ma wlasnie taki cienki głos ale oprócz tego jest prawie ideałem wiec bardzo podobna sytuacja. Ale mi jakos ten jego głos nigdy nie przeszkadzal. Wiadomo, fajnie jak by mial niższy ale nie żeby mnie to do niego zrażało. Jesli Ciebie to wkurza to zostaw go, znajdzie sobie dziewczyne ktora pokocha go takim jaki jest. A tobie autorko wspolczuje bo bedzie ci ciezko znalezc sobie kogos - idealow nie ma.

Gość gość
hahha ja też z tego powodu olalam faceta . Myslalam ze się przekonam ale jednak nie