Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niecnotka.

łaa, zrobiłam sobie dobrze..

Polecane posty

Gość A mi sie nie chce.

paweł--> :classic_cool:🖐️ Ja tak czasem mam, że cały dzień mi sie chce:D no ale czasem nie ma jak, bo jestem w towarzystwie np... a pipka mi skacze jak oszalała:D

Niecnotka powiedziala tak czasem mam, że cały dzień mi sie chce no ale czasem nie ma jak, bo jestem w towarzystwie np... a pipka mi skacze jak oszalała O matko zaraz padne jaki tekst az zaraz herbate wyleje ;) Dobre dobre to pipka moze skakac czy po prostu takie cisnienie mialas? Tak pytam bo jeszcze nie widzialem skaczacej pipki ps Luska albo warkocz widzialas ?

Gość mniam taraz
niecnotka. - już samo czytanie tego :p 6/9 rrrrr I- L itd

Gość diablica27_gdańsk
zgadzam sie z Toba....;] a nie mialabys ochoty na male pieszczoty z laska?;]

Gość WaZNEpowiedz
a jak zrobiłaś.? masowałaś łechtaczke czy orgazm pochwowy. ? bo aj jak sama to tylko cypek masuje , pochwy nie czuje:(

Ja zawsze łechtaczkę:p nogi tak jakby do góry, tyle,że łydki zgięte:p i wtedy tak łechtaczka sama wychodzi więc można ją do woli masowac. przeważnie nie jestem wystarczająco wilgotna:o więc zawsze uzywam oliwki:D ahh, pozniej cała się trzęsę z tego orgazmu:D Ja też czasami próbuje i nic. Najlepiej jest jak pipka skacze, bo wtedy jest ochota:D

Gość diablica27_gdańsk
ja tak samo...;] podaj swoj email to se popiszemy jak chcesz;) oki?

Gość WaZNEpowiedz
też sobie zrobiłam hihih, wzięłam nóżki na biurko, kiecka do góry i hejaa. ale było świetnie. jutro przyjdzie moj boy, będzie chciał pewnie... co zrobić żebym miała ochotę.?

super:D diablica, A tu nie możemy?:D hmm, bo ja wiem... mnie podnieca jak piszę do nieśmiałego prawiczka sprośne wiadomości, wtedy ma tak piczka skacze że szok:D i muszę wtedy dobrze sobie zrobic, bo nie wytrzymam:D

Gość diablica27_gdansk
ja jestem dziewczynanie prawiczkiem hihihi;) a netcie tez lubie ale teraz musze zmykac....spotkajmy sie gdzies....jesli jestes z trojmiasta;)

Gość caution
tylko uważajcie z orazmami, bo sufit jest tak nisko :-()

Gość fetyszysta
witaj niecnotka chętnie bym poczytał lub popisał z Tobą na temat Twoich orgazmów,

Gość szukajacy doznan
a moze jestes z wrocka?

Dziękuję wszystkim za uznanie:classic_cool: Jestem ze śląska górnego i jestem z tego bardzo dumna:classic_cool::p jednakże nie podam dokładnie miasta, bo jeszcze zostanę zdemaskowana:D a to już by była siara:p Pozdrawiam wszystkich gorrąco, życzę miłych wrażeń, nie tylko w nocy:classic_cool:🖐️

Gość guziaczek
usiadłabym naprzeciwko CIEBIE na biurku rozchyliła uda i delikatnie przesunęła szpilką od kolana ku rozpokowi ;) wsunęłabym sobie dłon pod mini spódniczke i zaczeła wciskac swój gorrący guziczek miedzy paluszki....chce mi się 😭

Gość ja i moje stado nietoperzy
już lecimy i jesteśmy prawie na mijescu. Szarańcza - tysiące chętnych z odkręconą pałą i te języczki gacki mniam . Pałac będzie trzeszczał od namiętności .

Gość eeeeeeeeeeeeee
idiotki

Gość gość
Mam ochotę na bicz wodny och będzie się działo ^^^^

Gość gość
to wyliż mi wirtualnie ^^^^

Gość gość
Ale tak ładnie to opisz :***

wchodzę do ciebie pod prysznic,stojąc za tobą jedną ręką chwytam cię za pierś a drugą za cipkę delikatnie ją masuję całą dłonią po czym paluszkiem masuję łechtaczkę delikatnie wsadzając koniuszek palca w cipkę,po pewnym czasie kieruję strumień wody na twą cipkę a drógą ręką rozchylam wargi by strumień wody dotarł do łechtaczki i do wnętrza cipki.