Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marryla Rodowicz.....

Jest Cudnie-Maryla Rodowicz...jakie to prawdziwe............

Polecane posty

Ten tekst piosenki to cała prawda na temat zwiazku.Na początku jest cudnie a później szkoda gadać.......

Kto sei zgadza?

Gość ja sie zgadzammmm
w ogole ta cala plyta jest suuuper :D ❤️

Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, zapomni, zatrzaśnie Zaczną się złe godziny mdłe Znikniemy sobie we mgle Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, odfrunie, odpłynie Skończy się w nas zielony czas I zmatowieje ten blask A na razie fruwają motyle Tyle tego, tamtego też tyle A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej i jaśniej... A na razie kołyszą nas noce A na razie kołyszą nas dni Choć już życia, psiamać, popołudnie Jest cudnie, jest cudnie Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, zapomni, zatrzaśnie Zaczną się złe godziny mdłe Znikniemy sobie we mgle Za pewien czas, gdy któreś z nas Zawinie do portu ciemnego Zaczną się łzy, lamenty, żal I zakróluje zła dal A na razie fruwają motyle Tyle tego, tamtego też tyle A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej i jaśniej... A na razie kołyszą nas noce A na razie kołyszą nas dni Choć już życia, psiamać, popołudnie Jest cudnie, jest cudnie

Gość papayek
wolę posłuchać głosu Beaty Kozidrak bo fajne tematy życiowe w piosenkach przedstawia a Rodowicz tylko gra pod 'publiczkę'

Cała prawda......tak własnie wyglada zwiazek kobiety i mezczyzny a raczej tak sie konczy:(

Gość ja sie zgadzammmm
ja uwielbiam..na odleglosc i nocy sufit 🌻

Gość ja sie zgadzammmm
mysle ze trzeba osiagnac pewna dojrzalosc zeby pojac o czym Maryla spiewa na tej plycie choc Kozidrak tez lubie :)

Gość papayek
moim zdaniem tylko z szacunku dla Maryli Rodowicz za całokształt nie jest na koncertach wydwizdana :)

Gość ja sie zgadzammmm
na ten szacunek tez trzeba sobie zapracowac, zeby potem nikt nie wygwiazdal

Gość papayek
tę nową płytę Maryli Rodowicz za słabo media lansują i zauważyłem jedno, że Maryla zawsze na koncertach się dużo lepiej prezentuje niż na plycie CD AUDIO bez wyrazu

Gość wklej linka do tej piosenki

Gość ja sie zgadzammmm
bo nasze media do dupki sa ze nie lansuja tego co dobre :/ a ze lepiej na zywo to swiadczy ze jest profesjonalistka i nie straszne dla niej spiewanie na zywo...