Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona23.

proszę pomóżcie....

Polecane posty

Gość zagubiona23.

mielismy jechac z chłopakiem na nasze pierwsze wakacje,jestesmy razem ponad rok,teraz on sie wykręca,bo zbiera kase na gitare a chce zebym do niego przyjechała bo jest sam w domu a jeszcze u niego nie byłam bo mieszkamy daleko od siebie Jakbyscie zareagowały? czy to jest fair?

Gość noniewiem
moj zbiera na laptopa:P

Gość zagubiona23.
ale on mi nie powiedział tego wprost że nie chce jechać tylko rozmowy na temat wakacji/wyjazdu ucichły a zaczeły sie nt gitary... wiec mam pytac o wyjazd ? czy po porstu cos w stylu"juz sie nie moge doczekac naszego wyjazdu itp jak myslicie?

Gość noniewiem
spytaj wprost

Gość zagubiona23.
najbardziej nie lubie kłamstwa obłudy i niedotrzymywania słowa a to nie wiem pod co podciągnę jego brat i starzy jezdza sobie po całym swiecie co chwile a jemu żal na wakacje ze mną? nigdzie nie bylismy to raz a dwa i tak płace za siebie wiec nie rozumiem :(

Gość xxxx4
tropikalna wszystkie kobiety są...te same...

Gość noniewiem
No skoro jesteście już ze sobą ponad rok, czyli długo, to chyba możesz spytac wprost?

Gość zagubiona23.
wprost nie spytam bo nie zobaczymy się szybko,miedszkamy bardzo daleko od siebie,dopiero gdzies koncem lipca

Cześć. Moim zdaniem wakacje to jedne z chwil najważniejszych w życiu, które pamięta się na zawsze. Wakacje są bezcenne zwłaszcza z ukochaną osoba. Gitara się znudzi a wakacje pamięta się zawsze. Twój facet widocznie nie wie co jest najważniejsze. Pomyśl jeżeli on woli gitarę niż czas spędzony tylko z Tobą to coś jest nie tak. A to, że zaprosił Cię do siebie świadczy o tym, że po prostu nie chce żebyś marudziła bo pewnie wie, że boisz się przyjechać. Mój facet bardzo chce komputer i dałam mu do wyboru. Może go kupić ale za pieniądze na wakacje i bez namysłu wybrał wakacje.

Gość noniewiem
to napisz smsa, zadzwon

Gość zagubiona23.
dzięki Prosiaczkowa napisze do niego,że czas ucieka i pasowałoby wiedziec gdzie jezdziemy,tym samym zacznie sie temat,jak powie że nie jedzie to spytam o gitare a dalej jak Ty zrobię,albo gitara albo ja a jak sie bedzie migał to nic dobrego z tego nie wyjdzie bo czuje ze nie powie ze chodzi o gitare ale ze rodzice mu kaza byc w domu itp

siema jestem patryk jak cos ja uwarzam ze jednak on chce ci zrobic niespodzianke sam wiem jak to jest zemna tesz wiele niespodzianek robilem swojej dzieczynie np. muwilem ze se kupie motor a niepojade z nia nawakacje a tu nasgle kupuje motor zabieram ja nad piekne jezioro bo mi ojciec dal na wakacje albo mialem troche kasy w zanadrzu moim zdaniem powinnas mu zaufac i pojechac do niego tak ja uwarzam i pozdrawiam serdecznie i milych wakaci rzycze(ja jeszcze niemam ale 2 tygodnie i luzik bo dla informaci w angli mieszkam i dostalem prawko za najlepszego kierowce w coventry i tym samym jestem najmlodszym kierowcom jaki jezdzi po za granice angli)!!!!hihihihi pozdrawiam jeszcze ras i prosze niepatszec na blendy ortograficzne!!!!

Gość rysling
ech zboczuszek...popros fatera o kurs poprawnej pisowni w sita

Gość zagubiona23.
co do niespodzianki to na pewno nie bo on nie z takich :/ ja sie zastanawiam jak zareagowac jak kompletnie oleje wakacje ze mną...:(

Gość inez15
olac go

Gość zagubiona23.
nie wiem czy olać czy jestem ślepa i czegos nie widzę nie chce sie czepiac bez powodu trafil mi sie leń i to niesamowity leń:(

Gość zagubiona23.
chciałby ale chyba na to za wcześnie:p

Gość zagubiona23.
ale za wcześnie na to zeby jechac razem na wakacje czy isc razem do kuzynki na wesele? heh

ja bym niechcial loda od swojej dziewczyny poniewarz ja ja kocham zato ze ona mnie kocha a nie zato ze ma cipke i ja tak uwarzam i bede sie tyego tszymal!!!! a co do pisowni to sie odwalic prosze bo jestem dys ortografikiem a to jest straszne pozdrawiam!!!!