Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umeczonna

Moj facet szaleje za angelina jolie

Polecane posty

Gość umeczonna

ostatnio powiedzial mi ze ejszcze mi do niej brakuje, wpadlam w kompleksy:(

Gość umeczonna

Gość paula.........
i pewnie zaciąga cię na filmy z jej udziałem.... niby je tak przypadkowo wybiera....

Glen b- to jej wiele brakuje do mnie:D A tak na serio to nie powinien mówić Ci takich rzeczy (to do umęczonej), bo cię tym rani. Najlepiej mu to powiedz, jak jeszcze raz wyskoczy Ci z takim tekstem! Rozumiem, można być czyimś fanem, ale nie bez przesady! Na przykład nie potrafiłabym powiedzieć swojemu facetowi, że nie dorównuje Bisbalowi, którego jestem fanką, bo źle bym się czuła z tym, że sprawiłam komuś, kogo kocham przykrość i jeszcze na dodatek wpędziłam w kompleksy! A co do Ciebie to nie wpadaj w kompleksy, przez głupie porównania twojego faceta! Jak mu się bardzie podoba Jolie, to mógł się z nią związać;-) !!! Przekaż mu to co Ci pisałam;-) Pozdro:D

Gość ponawiacz
a ja jestem ładniejsza od tej całej joli:P

Gość lekarz nie tylko pyta
Oszukujesz siebie czy swego faceta, espanolaaaa ? "nie potrafiłabym powiedzieć swojemu facetowi, że nie dorównuje Bisbalowi," - czyli nie dorównuje .... Jesteś z facetem którego okłamujesz a podoba Ci sie inny ? Są lepsze rozwiązania niż "nicniemówienie" :) Tak mi sie wydaje ...

Człowieku, Bisbal jest piosenkarzem!!! Po co miałabym mu mówić takie nieistotne bzdury?! Tylko bym go czymś takim zraniła, albo co gorsza wpędziła w kompleksy!