Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananana....

Ludzie na wsi są okropni!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nananana....

I mam podstawy, żeby tak pisać. Zawsze na wakcje jeżdżę do babci na wieś, już dawno poznałam tam taką dziewczynę, od dawna razem się bawiłyśmy i było fajnie. Ona zawsze wygladała trochę inaczej niż wszyscy, ale nie chodzi o jaką deformację czy cos w tym stylu. Po prostu ma bardzo oryginalną urodę i zawsze wydawała mi się ładna. Niedawno zobaczyłam w necie fotki Gemmy Ward i bardzo sie zdziwiłam, bo moja kupela jest do niej ogromnie podobna, więc już możecie sobie wyobrazić jak wyglada - wielkie oczy, szeroki nos, ale taki jak u dziecka i takie ładne usta - najbardziej jej ich zazdroszcze. Ale ludzie z jej wsi patrzą na nią jak na dziwolaga, nigdy nie miała chłopaka, bo wszyscyuważali, że jest brzydka, teraz tez nie ma przyjaciół. A gdy jej rodzice byli młodzi to tez ich wysmiewali i przezywali - ojaca - wielkooczy, a o jej mamie mówili ciągle, że ma wary jak krowa - chociaż nie wiem co krowa ma wielkich ust.

Gość nananana....
No nie wiem, chciałam jej jakoś pomóc, bo tam to jest koszmar, a nie normalne zycie. Ciagle siedzi sama, w szkole tez się z niej smieją, nie doceniają jej urody.

Gość jap
niema jak to rumiane dziewczyny z

Gość ejbisi
A ile ma lat? Szczerze mowiac faktycznie ta Gemma ma dziwną urode, jak jakis ufoludek troche wyglada brrrrr... ale przynajmniej delikatna buzia o inteligentnym wyrazie.

Gość nananana....
mysle, ze mogłaby zrobić karierę jako modelka, gdyby tylko ktoś się nia zainteresował.

Gość nananana....
jest w moim wieku, ma 17 lat

Gość nananana....
ona jest piekna, tyko nie wie o tym ,bo wszyscy jej wmawiają, że jest inaczej, a rodzice to samo, nie sa za bardzo wykształceni, ani otwarci na świat, wolą siedziec na tej wsi i kazac jej obrządzać świnie

Gość crazyangel
namów tą dziewczynę, żeby studiowała w mieście ... wyrwie się z tego zadupia i znajdzie pracę

Gość nananana....
pewnie, że ją namawiam, chciałam żebysmy razem studiowały, ale rodzice ciagle mówia, żeby zajęła się gospodarką, bo po co się bedzie włóczyć po jakis szkołach jak w domu ma wszystko

Gość ponawiacz
sami zeście są okropni!!!!!!! spadać od wsi!!!!!!!