Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika sie pyta

JAK wy to oceniacie prosze o opinie

Polecane posty

Gość marika sie pyta

jestem teraz za granica poznalam na portalu randkowym faceta on pierwszy do mnie napisał i tak zaczelismy pisac na gg to polak jest przystojny i wydaje sie sympatyczny i podkresla ze jak ujrzał moje zdjecie od razu mu sie spodobałam piszemy juz tak 3 dni ale co mi sie wydało dziwne a wiec zaproponował zebym przeniosła sie do miasta w którym on mieszka i zamieszkała z nim pisał ze napewno jakas prace bym znalazła no dobrze ale niby znamy sie 3 dni a on wyskakuje ze wspolnym mieszkaniem !! to chyba zbyt szybko ? co myslicie ?????

Gość imbirowa
raczej :D

Gość green_kitten
zdecydowanie zbyt szybko...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uwazaj to moze byc jakis psychol:O

Gość pyczys
kurcze to jakies chore.... jak mozna proponowac komu wspolne mieszkanie z obca osoba.... nie wierze sie ze kolec cos do ciebie czuje.... bo on ciebie nie zna!!! nie do przesady... ja ze swoim narzyczonym zamieszkalam dopiero po 7 latach znajomosci( zwiazku) radzilabym ci naprawde uwazac, zwracac uage na jego moze nie widiczne dla ciebie sygnaly....!!! abo szczerze sie jego zapytaj o co jemu chodzi, ze to jest nie normalne ze komus nie znakomemu proponuje sie wspolne mieszkanie!!! uwazaj na sibie!!!! pozdrawiam!!!

Gość pyczys
a jesli to nie jest dla ciebie jakis problem to powiedz mi ile masz lat???

Gość marika sie pyta
dla mnie to tez jest dziwne i niepokojace przeciez praktycznie sie nie znamy nie widzielsmy sie a on mi wylatuje z propozycja przeprowadzki i wspolnego zamieszkania !! jakis dziwny facet nie wiem sama .....

Gość pyczys
Ja na twoim miejscu bym mu nie wierzyla, badz dziewczyno ostrozna tyle teraz sie slyszy .........

Gość marika sie pyta
wiem wiem , nigdy nie wiadomo co to za typ bede ostrozna w ogole nie wiem czy sie z nim spotkam a on chce przjechac do miasta w ktorym mieszkam w ta sobote

Gość tweedy.e
hey, sluchaj, badz ostrozna! swojego partnera poznalam przez internet, rozmawialismy po kilka godzin dzienne, po 2 m-cach przyjechal do mnie....minelo troche czasu, teraz mieszkamy razem, planujemy przyszlosc, nasze rodziny sie znaja i jestesmy szczesliwi. milosc przez internet jest mozliwa - ale uwierz mi -nie po 3 dniach opowiadania bzdur!! uwazaj na siebie i sluchaj instynktu...