Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaa

siedze i ryczeeee

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaa

dlaczego nic mi sie w zyciu nie uklada??? jestem stara panna :-((( a wakacje piekna pogoda a ja nie mam z kim wyjechac nawet na kilka dni urlopu :-((( juz mam dosyc tych samotnych spacerow.... ciagle sama i sama.... od kilku tygodni to praktycznie malo co wychodze z domu :-(((((

Gość Maarja
łącze się w bólu ...

Gość smutnaaaaaaaa
napisz o sobie cos wiecej

Gość benvenuto24
przykro mi... u mnie podobnie

Gość smutnaaaaaaaa
tylko sadzac po tej liczbie w niku to jetes sporo mlodsza. ja mam 33 lata

Gość tonąca we łzach
smutnaaa mój związek właśnie się rozpada i jestem najbardziej samotną osobą na świecie :(

Gość tonąca we łzach
właśnie też siedzę i ryczę

Gość smutnaaaaaaaa
a ja nigdy nie bylam w prawdziwym zwiazku bo ledwo cos zaczyna sie tworzyc to juz sie rozpada wiec szkoda gadac....

Gość tonąca we łzach
smutnaaaaaa nie wiem co gorsze być i to stracić czy nigdy nie być, czuję się do niczego i chyba już zawsze będę sama, nie chce mi się żyć- na serio

Gość siedze i się wkurwiam
zacznij robić doktorat,jak ja, będziesz miała pracy po uszy i zero czasu na spacery, urlopy i inne pierdoły typu myślenie, że jesteś sama :-o FUUUCK :-o

Gość tonąca we łzach
nawet nie mam ostatnio znajomych, nie mam z kim pogadać, wszyscy s a w związkach a ze mną mają czas się spotkać tylko jak ich druga połowa jest chwilowo czymś zajęta

Gość smutnaaaaaaaa
tak ale nawet nie wiecie jakie to uczucie miec 33 lata i nie byc w zadnym zwiazku. cale zycie sama. ciagle sie ucze doksztalcam ale to tylko taka przykrywka na codzien sie nie odczuwa tej samotnosci ale przychodza wakacje swieta weekendy i wtedy koszmar....

Gość smutnaaaaaaaa
no wlasnie najgorsze to ze nawet znajomi nie maja czasu. jestem praktycznie zdana sama na siebie

Gość smutnaaaaaaaa
i na dodatek nie mam pracy

Gość inneee
zmien swoje zycie! wyjedz za granice, zaryzykuj, wkrec sie w jakies nowe towarzystwo. skoro to co teraz masz sie nie sprawdza, to sprobuj robic to inaczej

Gość inneee
masz 33 lata i nie pracujesz?? to idz do pracy ,tam bedziesz poznawac codziennie nowych ludzi

Gość smutnaaaaaaaa
ciezko zmienic towarzystwo gdy mieszka sie w malej miescinie i nie ma sie pracy

Gość tonąca we łzach
smutnaaa a on byj jedynym moim przyjacielem :( jedyną bliską mi osobą na całym świecie :( też całymi dniami pracuję, ale to mi nie pomaga. czuję, że życie mi ucieka, a właściwie to już uciekło.

Gość smutnaaaaaaaa
przez wiele lat pracowalam ale niestety to byla taka praca ze ze mna pracowaly tylko 2 osoby wiec nie bylo szans na jakie znajomosci. niestety stracilam niedawno te prace i jakos nic nie moge poszukac

Gość smutnaaaaaaaa
znajome sa ale to tylko spotkac sie raz na 2 miesiace poplotkowac i tyle. do wyjazdow wyjsc spacerow maja swoje 2 polowy chlopakow narzeczonych mezow dzieci

Gość tonąca we łzach
smutnaaa wiem co czujesz, zauważyłam to jak sama przestałam spędzać czas ze swoją drugą połową, cholera jasna tak mi źle i nie mam się nawet komu wygadać, bo nikt kto nie jest w takiej sytuacji tego nie zrozumie

Gość tweedy.e
byłam w takiej sytuacji! zmienilam srodowisko, znajomych i kraj! teraz jest cudownie! znajdzcie sobie psychologa jesli same nie dajecie rady! pozdrawiam

Gość tez wlasnie...
moj tez jest na rozdrozu, jejku to miala byc wielka, jedyna milosc po grob...:-(

Gość zapach deszczu ona
mi też nie jest za wesolo bo wczoraj rozstaliśmy się z facetem po 2 latach.... właściwie z jego inicjatywy się rozstaliśmy on to zaproponował...

Gość upppppppppppppppppppp

Gość MAleństwo2909
Ja też tonę w potoku łez.. po 5 latach związku, prysla wielka miłość.. tak go kochalam.. i kocham... niespałam calą noc.. ryczalam w poduchę.. wiecie co mi napisal że to nie ma sensu że pzeprasza i ze to już naprawdę koniec;(