Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaa

siedze i ryczeeee

Polecane posty

Gość małaaniaaaaaaaaaaa
mnie też jest źle nie rycze bo nie aż tak się zaglębiłam w to ale źle mi jest bo kurcze znowu nie wyszło ehhhhhhh smutne to zawsze jak czegoś bardzo chce to nie dostaje nic dlaczego nie wiem ale już tak mam i jestem rozczarowana bo tak ładnie to wszystko wyglądalo tak miało być cudownie i co i wielkie nicccccccccccccccccccc

Gość MAleństwo2909
Wiem że to moja wina ale czulam że coś jest nie tak.. nie mial czasu.. rozumialam, praca, dom, gospodarstwo, naprawdę rozumiałam, cierpliwie czekałam na wszystko:(wczoraj mi emocje puscily, kupilam starter orange i zaczelam mu pisać esy, podawać się za inna dziewczynę i takie tam.. i wiecie dla mnie nie mial czasu, prosilam żeby przyjechal i wiecie co mi napisal że niema czasu.. zajęty jest. A z koleżanką za którą ja się podawalam umówil się bez mrugnięcia okiem, nawet po nią pojechal.. niestety nie bylo jej oczywiście w umówionym miejscu, to zadzwonil do niej i miał przyjemność porozmawiać ze mna a nie z nią;( zdziony byl że szok..

Gość zapach deszczu ona
maleństwo uszka do góry zobaczysz wszystko się ułoży  trzymaj się ...wiem że nie jest Ci łatwo bo sama to teraz przeżywam wczoraj mialam takiego doła że nie bylam w stanie isc do pracy zadzwoniłam że nie przyjde ryczałam przez cały dzień analizowalam wszystko co źle zrobilam itp..dzisiaj jest już niby lepiej ale momentami chce mi sie wyć .. czemu to musi tak boleć ale czas leczy rany a z drugiej strony może to i lepiej że teraz a nie dwa dni przed ślubem....

Gość energiczna 30 latka
3 mam za Was kciuki :)

Gość zapach deszczu ona
dzięki energiczna przydadzą się te kciuki:)