Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiooooowanieewe

Eh Studia /

Polecane posty

Gość studiooooowanieewe

Cześć, Około 21 lipca skladam papiery na studia. Studia są w systemie zaocznym. Mam pare pytań do osób które już studiują i to zaocznie. Czy na studiach zaocznych jest WF? Jeśli ktoś nie może ćwiczyc czy musi przedstawic to gdzieś (orzecznie o niepełnospranowści) Czy na studiach ogólnie jest więcej egzaminów pisemnych czy ustnych? Czy na studiach zaocznych można starać się o jakieś stypendium? Jakie jest Wasze nastawienie do osób niepełnosprawnych na uczelni? Na pewno ich jest troche? Ja jestem osobą przy kuli.. Trochę się tego obawiam, tego wszystkiego, tych wszystkich profesorów, całego stresu z zapoznawaniem się z innymi , z akceptacją i w ogóle..Czy na studiach jest aż tak strasznie bo strasznie się boje..że nie dam rady i w ogóle.Eh pozdrawiam

Gość studiooooowanieewe
help me..:(

Gość studiooooowanieewe
:(

Gość studiooooowanieewe
boje się.. :(

to ja cie pociesze chyba co do zapoznawania - nie sądzę, żeby niepełnosprawność była problemem. na studiach w dużej mierze masz do czynienia z ludźmi na poziomie, pomijając egzemplarze niereformowalne ;) egzaminy ustne/pisemne - nie ma reguły stypendia - można się ubiegać najlepiej zrobisz, dowiadując się o sprawy studenckie na wybranej uczelni :)

Gość studiooooowanieewe
hellishbloodystorm - dziękuje! ;* A ty co studiujesz?

Gość studiooooowanieewe
Oj :( ale az tak strasznie Ja strasznie się denerwuje. Tym wszystkim... Eh. Tymi egzaminami, zaliczeniami i całymi profesorami buu :(

studiooooowanieewe - nie denerwuj sie na zapas. na pewno jakies ciezsze zajecia (=niezyciowi prowadzacy) sie trafia, na innych bedzie luuuuz :) zobaczysz jak bedzie

studia sa wspaniala, ja wracam i w wieku 25 lat zaczynam od nowa nauke, nie moge sie doczekac :) bedze dobrze

Gość studiooooowanieewe
i tak się boje. Że wykładowcy będa czepialscy,dokuczliwi itp...i w ogóle...eh! Tak jakoś dziwnie. O!

Gość studiooooowanieewe
swinkowaaa a Ty co bedziesz studiowac??:>

ja bylam na fizjoterapie, przerwalam 5 lat temu, chcialabym wrocic na kierunek, jesli by sie udalo , albo zaczac filologie angielska, ratownictwo medyczne