Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yebac NVIDIE

Yebana NVIDIA

Polecane posty

Gość yebac NVIDIE

jezeli macie zamiar kupowac ten sqrwysynski szajs to odradzam !!!!!! zaraz wyciagnę tę sqrwiałą kartę i połamie ja na kawałki a potem wyślę tym cioolowatym zyebanym twórcom by se ją do rzyci wsadzili tam gdzie jest jej miejsce 😡 😡

Gość jesteś żałosny
fanboyu ATI.

Gość yebac NVIDIE
toś mi doyebał chyba się zesram :O nie pisałabym tak gdybym nie miała podstaw, ale widac takie myslenie to dla ciebie za duzo :O

Gość a jakież to podstawy

Gość yebac NVIDIE
banalne, wywala mnie z gry :P online, w niektorych tylko miejscach, w dwóch kompach mam NVIDIE i jest to samo, te same bledy, niezawsze te same dokladnie miejsca wiec to tez nie wina textur gry, na laptopie mam ATI i nigdyz zadnego critica nie bylo. klienty gry sa dokladnie te same na 3 kompach, bylo sprawdzane wszystko, gdzies ktos pisal o bledach w NVIDII i podobnych problemach i jak widac to wlasnie to 😡 Zawsze kupowałam NVIDIE i zawsze ja polecalam teraz bede jej unikac jak ognia, NIGDY WIECEJ 😡

Gość yebac NVIDIE
tak jestem fanboiem ATI nigdy w zyiu jej nie kupilam ale chooj niech ci bedzie bo ty bezgranicznie 'wierzysz' w NVIDIE...poki tobie sie cos nie spierdoli :O NIE POLECAM NVIDII, jezeli macie zamiar kupic to goowno lepiej pomyslcie dwa razy, moze nie wy ale wasi faceci badz synowie (albo i corki ;) ) beda mialy potem problemy z grami przez te chałe :O

wiesz, niektóre człowieki używają kompa także do innych celów niż tylko jakieś pierdolnięte gry :-0:-P i karta graficzna nie ma wtedy aż takiego znaczenia żeby od 4 nad ranem sie na ten temat wydzierać :-0

Gość yebac NVIDIE
idz wypij kawe moze mozg ci sie obudzi i jak przeczytasz jeszcze raz co napisalam to zrozumiesz dlaczego to napisalam :O

miałem karty nvidii i ati i na żadną się nie skarżyłem, żadna mi problemów nie sprawiała. jeśli ci coś nie działa to jest to tylko i wyłącznie wina tego że czegoś nie potrafisz. :o🖐️

Gość yebac NVIDIE
a ja mam NVIDIE i mam ATI - JA K J U Z P I S A L A M - na kompach z NVIDIA MAM TEN BLAD na laptopie z ATI NIE MAM zwiazek wydaje sie oczywisty. nie pisze ze tak jest z kazda gra przeciez. Nie gram w wiele gier ale tutaj akurat cos sie jebie i nie jebie sie od dzis ani od wczoraj tylko od niemal roku. wszystko co moglobyc sprawca bledow bylo sprawdzone, poparwiane itp i nic to nie dalo, ludzie na forach zagranicznych majacy NVIDIE tez o tym pisali juz wczeniej ale wolelismy sprawdzic inne mozliwosci a dzis sie wqrwilam bo juz nawet nie ma co sprawdzac czy zmienic i wszystko wskazuje na NVIDIE :O i dlatego pisze to co pisze. moze tez w innych grach wyskoczyc debilny blad ktory nie bedzie pozwalam grac, wiem ze wiekszosc kobiet nie interesuja gry zwlaszcza online (chyba ze ktos dalby im bajkowego wowa :O ) a zwlaszcza tych panien tutaj na kafe :O ale maja partnerow ktorzy graja wiec ja ostrzegam ich przed chala jaka jest NVIDIA