Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrkkkllllllllllllll

Sąsiadka blokuje drzwi

Polecane posty

W naszym bloku mieszka młode małżeństwo z dzieckiem. No i tej dziewczynie nie chce sie wnosic wózka na górę, ani zagonić swojego faceta do tego, to zostawia go na dole przy drzwiach do piwnicy. No i ludzie mają kłopoty z wejściem do piwnicy. Jak wytłumaczyć kulturalnie włascicielom wózka że nie zastawia sie ludziom wejścia do piwnicy? Żeby chociaż wnieśli kawałeczek na półpiętro. Ale po co, lenistwo najważniejsze

Gość bumtararabum
a probowal ktos cos w ogole powiedziec i o to poprosic?:o

Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem.

Gość napisz karteczkę i
włóż do wuzka " sąsiedzi nie zyczą sobie żeby wuzek tarasował przejście, jeśli nadal tak będzie zajmie się tym spółdzielnia" :-p

Gość wózka

Nie ma to jak \"życzliwi\" sąsiedzi, tacy pomocni, mili, ach! Najlepiej przejść się po wszystkich mieszkaniach i zebrać podpisy pod petycją PRECZ Z WÓZKIEM. Bo się już zapomniało, że własne dzieci lub wnuki też jeździły w wózeczkach. A może tak Pani \"pracowity\" mąż ruszy tyłek, wciągnie na gacie spodnie (mogą być dresowe) i zapuka do tych ludzi. Podpowiem... wystarczy miła rozmowa i uśmiech na twarzy, to nie jest takie trudne.

Dzięki roześmiana :) Właśnie tak stary zrobił, ubrał się, poszedł na dół i przyniósł wózek na górę. teraz czekamy w kolejce z sąsiadami kto nastepny zjeżdża w wózku na dół. Robimy zawody, kto szybciej zjedzie na nim z 4 piętra :D

a w zimie urządzimy ślizgi bobslejowe ale to jak męzowi przejdzie wstrząs mózgu po dynamicznym kontakcie ze skrzynka pocztową

Gość kukaraczka
ja pierd wozek to przeciez nie tonowa skrzynka ,przeciez mozna go przesunac a pozniej odstawic , ma kolka wiec nie bedzie takk ciezko :P mi tez by sie nie chcialo wozka targac na 4 pietro :P moze jej chlop to len perfidny i ma ja i dziecko w dupie nie mowiac o wozku :O i nosil go nie bedzie a jej i tak jest ciezko :(

w sumie to chyba moja wina a w zasadzie mojego ślubnego bo w pomieszczeniu na wózki urządził małą destylarnię spirytusu. może ten interes mu wypali bo poprzedni- drukarnie piniendzy niewiadomo czemu nie wypalił:( a tak na marginesie-ma ktos może rozmienić banknot 30 złotowy???

Gość wewewew
a co wy tak często schodzicie do tej piwnicy?

ze wsi ziemniory przywozimy i codziennie na obiad musimy schodzic po 4 kg katrofli i jemy je przez caly dzien

No jak to po co ? Po brambory na obiad, po wungiel do pieca, bo przeca trza na czymś gotować jedzenie i wodę na kapiel. Sąsiedzi przecież mają jakieś ogórki, przeciery i przetwory w piwnicach to chodzimy i pożyczamy z tej piwnicy. No co ty taki niekumaty ?

Gość wewewew
ano chyba ze tak::D

Gość kukaraczka
Ja mam inny problem. Sąsiad stawia co wieczór przed klatką walec drogowy. I jak takie coś przesunąć? :-o

Gość kukaraczka
E tam. Stolec - jako Kafeterianka - po prostu bym pożarła, delaktując się niewypowiedzianym aromatem. Ale co zrobić z taką maszyną, ani w te ani wewte z nią :-o

u mnie jest jeszcze gorzej ,sasiadce nie chce sie wyrzucic smieci to stawia wór kolo swoich drzwi smierdzi na cala klatke i muchy latają.i jak tu im zwrócic uwage ? ja cos powiem to sie obraza a wrogów nie mam zamiaru miec.

To dołóż jeszcze koło tego wora swojego klocka i będzie ok :)

tez tak myslalam zeby im cos do tego wora wsadzic,brudasy pierońskie.

Gość Lalande2125
Podpal wór i szybko wycofaj się do mieszkania. :-D

Gość lilka 2222
moze wyniescten worek do smieci i jak ja spotkasz to powiedz ze wyrzucilas za Nią bo smierdzialo i tyle,to jej sie glupio zrobi i przestanie wystawiac za drzwi.

podpalic nie podpale bo na naszym korytarzu są jeszcze 3 mieszkania ,a ona centralnie na przeciwko mnie,to sie moze domyslic ze to ja.

moge jej ten wór wyniesc ale co z tego jak bym musiala jej jeszcze umyc pod drzwiami ,przeciez z tego worka czasami plama syfu zostaje.

i pelno takich malych muszek lata po korytarzu ,kobieta ma male dziecko ten jej mąż obibok chodzi z wywalonym wielkim brzuszyskiem i nic mu sie robic nie chce.

Gość damian ww
zadzwon po sanepid

Gość co z wózkiem odpowiem
a nie przyszło ci do głowy, by jakoś uszkodzić ten wózek? ręczę, że szybko przestanie zostawiać! oblej go np.farbą albo przetnij materiał. podziała.

Gość jestes nienormalna
zycze zeby Tobie ktos tak zrobił z czyms Twoim