Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Najgłupszy topik na kafe ..............!

Polecane posty

Gość kobucha
szukajcie nieznanych sygnetów w brochach u swoich dziewczyn a znajdziecie

Gość rozłóż nogi a za głową
poczujesz mój oddech

Gość poproszę długie włosy
chce zacisnąć je w pięści

Gość dziś ul dudni
a matka królowa wybitnie wkurwiona

Gość lubicie to
ładnie odpowiadaj i niepierdol

Jeśli chcesz dodać dodatkowo gorzki smak sproszkuj ćwierć tabletki aspiryny i dodaj (nie rób tego jeśli masz alergię na aspirynę lub nie możesz jej przyjmować z innych powodów zdrowotno-medycznych). Jeśli chcesz jeszcze bardziej realistycznej konsystencji możesz dodać lekko ubite białko od jajka, jednak dla niektórych to może być bardziej nieprzyjemne niż połykanie spermy. Nie powinno się pozwolić surowemu jajku być zbyt długo po otwarciu w temperaturze pokojowej gdyż bakterie mogą spowodować zatrucie. Dodaj łyżkę lub dwie cieplej wody do nadania ostatecznej konsystencji. Chlustem bezpośrednim warkocz. :p

Kontrolo, to ja juz zamiast tych twoich przepisów i eksperymentów, poprosze o wytrysk prosto z członka na twarz, ciepłą, gęstą i lepką spermą , może byc nawet na czubku kopcu :o Nie mam wyboru, zostałam przyciśnięta do ściany 😭

Gość szybko szybko
folia i dobry bagażnik na razie do tapczanu w przerwie przyprować dwie panienki

Gość jakby co jestemw szafie
o pacz jaki

Gość brawo dobrze napisane
konkurencja rośnie w siłę- na pewno już w Chinach przygotowują się do masowej produkcji podobnych topiców na skalę masową. Tam wszystko produkuje się na skalę masową, więc wyprą ten topic z rynku...i z okolic kopca

jedziemy dalej :) Wielkie przełknięcie : Dildo z pompką Najlepiej symulujące robienie loda akcesoria to dildo lub wibrator z wytryskiem. Można je kupić w seks shopach oraz w Internecie. Są jak normane dildo ale mają zbiorniczek na płyn oraz pompkę aby tryskać w odpowiednim momencie. Dildo i wibratory zwykle są większe niż normalny męski członek, więc nie lękaj się jeśli masz kłopoty z przystosowaniem go do swoich ust. Trenujesz głównie połykanie, nie kompletną sztukę robienia loda. Nie dotyczy Warkocza :p

Maniek, a ty myslisz, że ja to juz, ze więcej nie można ? :o Kontrolo 👄 dziękuję za zauważenie i docenienie osiągniętych juz przez lata praktyki moich umiejętności w sztuce OzP Jestem zwolniona z ćwiczen :classic_cool:🖐️