Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyneczkaaaaaa.

On się tak rzadko odzywa...

Polecane posty

Gość justyneczkaaaaaa.

Nie wiem po co zakładam ten temat, bo chyba wiem czemu nie może sklecic chociaz jednego smsa dziennie na dobranoc, juz nie mowie o dzwonieniu, bo to wiekszy wydatek a spotkaniu tez nie wspomne. Mieszkamy tylko 8 km od siebie, ale jednak jest to jakas odleglosc. Nie jestesmy jeszcze w stalym zwiazku, ale jestesmy ze soba blisko i wszystko szlo w kierunku , ze bedziemy razem. Ale on sie tak rzadko odzywa, nie walczy o mnie, nie chce sie czesto spotykac. WIem, ze gdyby mu zalezalo to by walczyl chocby sie palilo i walilo. Co moge zrobic, zeby cos drgnelo w nim? Bo czuje sie taka zaniedbywana.

Gość justyneczkaaaaaa.
uppppp

Gość justyneczkaaaaaa.
haloooo

Gość justyneczkaaaaaa.
czyli on ma mnie gdzies czy nie jest pewny ze chce ze mna byc ? Czy jak to moge sobie tlumaczyc?

Gość no jakby
tu powiedziec mam kumpla jak sie zakochal to 12km pokonnywal na piechote,widocznie tak mu zalezy,wiec daj sobie spokoj,nie odzywa sie bo nie teskni i dla tego nie szuka kontaktu:(

Gość justyneczkaaaaaa.
czyli nie mam nawet co probowac dzialac ?

Gość everybody
rzuć go

Gość justyneczkaaaaaa.
ale o to chodzi, ze to glownie ja podtrzymywalam kontakt. Gdyby nie ja to on by moze raz na tydzien wyslal smsa. Myslalam ,ze moze przestac sie calkiem odzywac i sprawdzic czy zateskni.

Gość no jakby
ja to bym go spytala czy on jest aby powaznym facetem,co bedziesz sie zastanawiac porozmawiaj z nim kawa na lawe:) i bedzie jasna sytuacja

Znam takiego typa, co się do mnie miesiąc nie odzywał. No way, to nie wyjdzie - serio. Daj sobie spokój, bo potem będziesz rozpaczać na kafe.

Gość no jakby
faceci to glaby jak tak zrobisz on pomysli ze go olalas,moze go przyzwyczailas do tgo ze to ty odzywasz sie do niego on jest bierny i starc sie nie musi tylko czeka,ja bym tak zrobila nie odzywaj sie a jak cie spyta dlaczego cisza z twojej strony to mu napisz ,,fajnie sie czeka na sms-a''

Gość justyneczkaaaaaa.
myslicie ze jak faktycznie przestane sie odzywac, zabiegac to da mu cos to do myslenia? Na pewno nie ma innej kobiety ani na boku ani na oku.

Gość no jakby
moze on jset niesmialy okazuje ci sympatie ,ile on ma lat??

Gość no jakby
skad u ciebie to napewno sie wzielo zadko sie widzicie, niw iesz co on robi na codzien a jak jeszce mu sms-a ciezko wyslac

Gość akdkdadk
na moje oko on jest zbyt leniwy. przyzwyczail sie ze to ty dzialasz. nie odzywaj sie przez tydzien, jak napisze esa nie odpowiedz mu od razu tylko na drugi dzien i w ogole tak jakos z dystansem do niego podejdz, bo moim zdaniem nie jest ciebie wart.

Gość justyneczkaaaaaaa
On ma 23 lata, wiec to dorosly facet. Powinien juz chyba wiedziec co chce. A jak nie jest mna jednak zainteresowany to powinien to powiedziec.

Gość no jakby
masz dwa wyjscia zaatakuj go ostro tzn.rozmowa,zapproponuj spotkanie,spytaj go czy cos z tego bedzie czy nie jak ci na nim zalezy,albo przestan sie ozdywac i zobacz jego reakcje bo moze on nie wie jka zerwc znajomoac ztoba

Gość justyneczkaaaaaaa
No i tak zrobię. Przestane sie odzywać, bo to bez sensu. Nie skorzystam z pierwszej propozycji, nie bede go nekac, bo za bardzo boje sie odrzucenia, a zrobie tylko z siebie idiotke i bedzie mi glupio potem.

Gość no jakby
no cos ty mezczynzna takich rzeczy ci nie powie,poprpstu jejst jak jest w razie czego powie ci ze on ci mnic nie obiecywal nie dawal zadnej nadzieji juz ci napisala jak ci na nim strasznie zalezy i czujesz ze to to no nie mecz sie dluzej tylko w prost go spytaj bo sie nigdy nie dowiesz o co chodzi

Gość no jakby
ojj odrazu idiotke co boisz sie rozmowy ? nikt ci nie kaze abys sie na niego rzucala

Gość no jakby
przynajmniej nie zylabys w niepewnosci zobaczylabys jego reakcje

Gość justyneczkaaaaaaa
Ale najgorsze jest to, ze ja mam przeczucie, ze mu nie zalezy. Na poczatku znajomosci sie zupelnie inaczej zachowywal. Moja intuicja mowi mi, ze to nie ma sensu :O

Gość drozdzowkazdzemem
Ja bym przestala sie odzywac pierwsza. Jesli chlopakowi zalezy to zacznie o Ciebie zabiegac, ale mysle ze jesli Ty do tej pory za nim "latalas" to to juz jest spalone. Chyba bym na stale odpuscila.

Gość szurum burum
nie oszukuj się.... jemu na Tobie nie zlaeży... usprawiedliwiasz go, że może czasu nie ma...że może chce a się wstydzi... czy coś?? Sprawa wygląda tak, że gdyby mu zależało to by i dzwonił i pisał smsy i przychodził. 8 km to żadna odległość.

Gość no jakby
na poczatku kazdy sie inaczej zachowuje ,moze stwierdzile ze to nie jest to ;(

Gość drozdzowkazdzemem
justyneczkaaaaaaa zaufaj swojemu przeczuciu, nie ma to jak kobieca intuicja. za facetem nie mozna biegac