niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 witam wszystkich pisze tutaj zeby poznac wasze opinie sugestie itp.... Otoz 16 maja mialam ostatni okres jak do tej pory jest on nieregularny raz jest 16 innym razem 2 fakt jak do tej pory go nie ma.. Od pewnego czasu bardzo boli mnie dol brzucha piersi sa bardzo wrazliwe na dotyk nieraz mam straszne zawroty glowy myslalam ze z dnia na dzien bedzie okres ale jednak nie. Wczoraj zrobilam test wyszly dwa paski na poczatku nie wiezylam wiec polecialam po drugi wyszlo to samo.... Teraz jestem umowiona na wizyte u lekarza jak myslicie czy dwa testy moga sie mylic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 współżylaś? skoro tak to jestem pewna ze jestes w ciąży, skoro nie masz okresu od maja i w dodatku po zrobieniu dwóch testów wyszedł wynik pozywtywny (ciąża) to nie ma co duzo mówić w dodatku zawroty głowy... ehhh a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 mam 21 lat wiesz juz pracuje mieszkam z chlopakiem takze nie jest zle ale wlasnie wczesniej planowalismy dziecko potem doszlismy do wniosku ze jednak poczekamy z rok dwa a tutaj hmmm.... tak wspolzylismy ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe552 0 Napisano Lipiec 9, 2008 no to jestes w ciazy. testy na ogol myla sie w druga strone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 ale slubu nie macie? :( oj szkoda, ale dzisiaj wybierz sie do ginekologa i odezwij się po wizycie jak jest naprawde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tempota ludzka nie zna granic Napisano Lipiec 9, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hmmm w przyszlym tygodniu mam wizyte u lekarza ale do tego czasu chyba zwariuje z niepewnosci..... Ale jedno jest pewne jestem czy nie jestem od kiedy zrobilam test dbam o siebie jak nigdy bo jeslu testy sie nie myla to nie chce zeby cos sie stalo maluszkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 bebe552 odezwij się na post Escapelle PORADŹCIE jak mozesz bo odchodze od zmysłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 no i prawidłowo :) zyczę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 nie slubu nie mamy ale jesli bede w ciazy to napewno wszystko sie pospieszy i slub bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 ja przedwczoraj współżyłam i pękła nam gumka z tym ze ja mam 18 lat... wczora udałam sie ginekologa po tabletki.... od razu przyjęłam tabletkę i ciekawe czy zadziałała... nie wiem co mam myslec kupiłam test ale musze poczekac z 6 dni by go zrobić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hmmmm tez kiedys mialam taka sytuacje i napewno w ciazy nie jestes... ale dla pewnosci zrob tescik..... Ciekawe czy moje dwa moga sie mylic>???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 oj chyba nie mylą się, ja jak narazie na swoim tescie widziałam jedna kreskę mam nadzieje ze nie zobacze tej 2 niedługo :( a jak mogę rozpoznać czy tabletka się przyjęła :( ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tempota ludzka nie zna granic Napisano Lipiec 9, 2008 super wychodzic za mąż tylko i wyłącznie dlatego ze wpadkę isę zaliczyło:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 rożne przypadki chodza po ludziach ale skoro się kochają to ja nie widzę zadnych przeszkód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tempota ludzka nie zna granic Napisano Lipiec 9, 2008 ja tezńie widzę przeszkód... ale potem usłyszy od swojego "ukochanego" ze ochajtałs ie z nia tylko dlatego ze była w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 sluchaj slub i tak by byl tylko moze za rok poltora a tak bedzie za pol bo chce zeby dziecko juz mialo nazwisko mojego misia chce zeby nie bylo problemow ze chrztem.... My sie kochamy i czy wezniemy slub teraz czy za kilka lat nie ma dla nas roznicy aniaaaaa 258 ja po wzieciu tabletki tez nie wiedzialam czy dala jakis skutek czy nie dopiero zrobienie testu mnie uspokoilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 to juz bedzie ich problem, chociaz ja osobiscie nie chciałabym w taki sposób chciałabym wszystko ładnie pieknie zaplanowac... a dziecko po slubie ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 tylko to moj nalega na slub a nie ja.... Ja poprostu trafilam na aniola i naprawde wiem ze nigdy by mi nic takiego nie wypomnial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 ehh mam ten test lezy przede mną z checia bym zrobiła go teraz ale nie ma sensu bo stosunek był w poniedziałek.... ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 zyczę wam szczęśćia :* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 no wlasnie my na poczatku planowalismy ale nic nie wychodzilo ...potem doszlsmy do wnioosku ze najpierw kupimy mieszkanko wezniemy slub i dopiero dziecko a jednak wyszlo tak jak na poczatku chcielismy..... A jest mozliwosc ze dwa testy sie myla?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 aniiaaa test najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 ja mysle ze nie ma mozliwosci zeby testy się myliły. zawsze jak kupuje mi je mój chłopak to dostaje bobo-test taki zółty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 no tak ale wzięłam ta tabletkę Escapelle i mozliwe jest to ze okres moze sie opóźnić miesiaczke powinnam dostać 20 ale nie bede tyle czasu czekać zobie test w poniedziałek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 ja zrobilam pro-test a potem quick vue i na dwoch ciemne dwie kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 zdziwiłam się ze to tylko jedna tabletka... bo czytałam ze inne leki maja po dwie i zażywa sie drugą 12h po pierwszej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 ale ja myśle ze test nie powinien sie mylic, w dodatku ze zrobiłaś 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hmm no zrobisz jak uwazasz.. wiem ze czekanie jest najgorsze ale zobaczysz wszzystko bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 9, 2008 mam taka nadzieje :) a Tobie zycze wszystkiego najlepszego :) zdrowego dzidziusia :) a moze zdecydujesz sie pójść do lekarza prywatnego? ja byłam wczoraj i za wypisanie recepty zdarł ze mnie 70zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach