Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranka

czy ktoras z was miala mala ranke kiedys na pochwie?

Polecane posty

Gość ranka

mi sie zrobila w poniedzialek malutka ranka jest czerwona bo se obtarlo widocznie podczas seksu. boli jak sie dotyka. czy ktors miala kiedys?szybko sie goi?

Gość karmazyn
up

Gość zobacz
w wannie czy to nie czasem tzw. zimno jak dobrzeje to wyciśnij i ainfekuj !

Gość karmazyn
nie to raczej nie zimno. obtarlo sie i nie ma skorki w tymmiejscu

Gość lukier
hehehe tak zimno czyli opryszczka nech wydusza to se cala pipe zarazi :P opryszczki sie nie wydusza !!!!!!!! zobacz dokładnie czy to obtarcie czy moze cos innego ,moze jakies owrzodzenie sie robi? jak obtarcie to nic ci bedzie jak cos innego idz do lekarza :)

Gość ja miałam ranke
pęknieta skora ok 1 cm u wejscia pochwy, mialam jakis "bardziej suchy" dzien i peklo podczas sexu :P ;) Szczypialo przy kapieli, itp bo to bardzo unerwione miejsce. Dosc dlugo sie goi, bo nie ma dostepu powietrza i jest ciagle wilgotno ;) Niestety. Uwazaj tez teraz przy sexie zeby tego ne "otwierac" znowu.

Gość sussina
jeżeli to opryszczka narządów płciowych to nie wyciskaj!!! może goliłaś się i zacięłaś? jeżeli się nie zagoi w ciągu paru dni to do igina marsz. poza tym to dość mało prawodpodobne, zby od seksu zrobiła sie aż taka ranka - to musiałoby być całkiem na sucho, zeby aż tak poobcierać.

Gość ranka
no wlasnie skorka jest tam delikatna no i bylo na sucho:) ewidentnie wyglada to na obtarcie takie na dlugosc 3 milimetrow. pamietam ze kiedys juz tak mialam ale bylo to tak dawno ze juz niepamietam ile sie goilo. no wlasnie wiem ze tam powietrze raczej nie dociera dlatego dluzej sie goi jak na zlosc bo jutro wyjezdzamy z facetem na wakacje

Gość ja miałam ranke
ja cierpialam chyba ze 2 tygodnie :O

To ty widzisz co masz w pochwie?? To nie możliwe dziewczyno poczytaj sobie o swoim ciele jak nie umiesz nazwać swoich części ciała

Gość rfedwwdw
POMOC JUZ IDZIE! Ja miałam wielką japę w pochwie, bo sie przewróciłoam na rowerze i akurat kroczem sie nadziałam na ramę :( Bolało, krwawiłam przez tydzien ;( STRASZNE! Więc musisz robic sobie okłady z rumianku i trymac je 10 minut 2 razy dziennie :) POMOŻE!

Gość ranka
napisalam nie w pochwie tylo na:) ktos ie doczytal :) a rumianek :) no wlasnie dzieki ogromne:)