Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroszcze innym

Moja mama to straszny leser i ciagle narzeka!!!

Polecane posty

Gość zazdroszcze innym

Nic jej sie nie chce :( chodzi i ciagle narzeka a nic nie robi...Ciagle powatarza ze jej sie nic nie chce i narzxeka ze tyje i ze ma jakas chorobe :| Juz mi sie zygac chce!! Wszystko musze za nia robic..;/ nie mam wakacji nawet :( Jak ide do koezanek to ich mamy zawsze ugotuja smieja sie nawet cos kupia! jakas bluzke czy cos ...a mi? nigdy nic nie kupila nawet na urodziny

Gość może ma depresję
albo niedoczynność tarczycy

Gość ponawiacz
a jak sie ma niedoczynnosć tarczycy to się nic nie chce??????

Gość show w Polsce
ja tez mam nadczynnośc i ciągle mówię- niechce mi sie, nie, mam lenia ale ukończyłam studia, pracuję, dbam o dom, ale najlepiej wychodzi mi leżenie. Nie umiem języków, wogóle jestem jakas tępa. Moja mama tez była bez aspiracja.Bardzo jest robotna, chętna pracowita i cierpi na bóle ale pracuje, Wyszła za mąz szybko i nie wykształciła sie .Prace ma ale jako robotnica.

Gość show w Polsce
cos dziwnego z twoją mamą ze nawet nie pogada i na urodziny nigdy nic nie kupi Poczekaj az sie wyrwiesz z domu-na studia na stancje, znajdziesz prace i wyrwiesz sie.

Gość ponawiacz
a to już wiem czemu ja taka leniwa jestem:D bo mam niedoczynnosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie bądźcie śmieszni
nieleczona niedoczynność może powodować ciągłe zmęczenie, niechęć do robienia czegokolwiek

Gość zazdroszcze innym
ta ona jest wogole...;/ ponizej krytyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zebym ja w wieku 17 lat miala kurwa prowadzic dom a ona sie opierdala...jesczze dzis jej powiedzialam "ze ciagle tylko narzekasz i narzekasz wez sie za siebie , nic nie robisz a ciagle tylko jeczysz" to mi powiedziala zebym sie zamknela ze jestem glupia i ze mnie zabije