Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia8

seks oralny

Polecane posty

Gość kasia8

Hej mam pytanko ostatnio mialam kontakt oralny z moim chlopakiem, połknełam jego nasienie aa nastepnie sie całowalismy, po ulpywie około 30 minut on zaczal piescic mnie jezykiem po pochwie, czy jest mozliwe ze przekazałam mu nasienie calujac sie z nim?? i czy moglo dojsc do zaplodnienia??

Gość pechowaaaa
:| o shit.... NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!! TROCHE EDUKACJI SEKSUALNEJ! LUUUDZIE!

Gość tytus29
haha. yyy. nie.

Cooooooooooooooooooooo? Ze niby w ustach przenioslas jego nasienie? Smiac sie czy plakac....

Gość trzymajcie mnie
tak. ale NIE TY jestes w ciązy. tylko ON. powiedz mu o tym;p

Gość Nusiaczek
Nie najeżdżajcie tak na nią.. Ja niedawno miałam podobne obawy, to znaczy, że wiecie, najpierw facet bawił sie swoim sprzetem, a potem wpychał mi paluszki... Wiecie jak sie bałam? :)

chyba każda kobita to miala, ale z perspektywy czasu to wydaje sie śmieszne :D nie obrażając autorki rzecz jasna. też miała tak. Panika na calego, ze dziewica w ciaży :D

Gość Nusiaczek
Właśnie.. np mam kumpla który parę lat regularnie kocha sie z 2 kobietami (nie na raz oczywiście) bez żadnego zabezpieczenia i sie nie boi, wszystko jest ok. :) Ja tego nie popieram, ale to jego sprawa. :) Dla mnie to by było straszne, sex bez niczego.

wiesz, ze dla mnie też. Taki stres, ze o kurde. ale to ogólnie jest dziwnie. Ktoś się kocha bez zabezpieczeń kilka lat i nic. A komu innemu guma pęknie za pierwszym razem i już wpadka. zero sprawiedliwości na tym świecie.;)

Gość Nusiaczek
Właśnie. ;) Cóż, życie nie jest sprawiedliwe. :) dlatego ja strasznie boje sie wpadki, czy jakichś chorób. Dziś np zaczełam sie szczepić, 3 szczepionki, każda 500zł.. ;/ Dodam, ze przedwczoraj skończyłam 16 lat. :) Jestem młoda, ale wiem, że czasem 15 minut i życie odwraca się na lewą stronę. ;)

ja sie nie szczepię, ale... nie chodzę do łóżka z bylekim, mam stalego partnera, a jestem jego też pierwszą kobieta. serio, 16? ;] jak mi się wydawało, ze tu wsyztskie kobiety mają bo 20 kilka, a jednak jest troche dizewczyn w moim wieku. ja mam 17 latek. pzdr :)

dodam, ze nieraz dziewczyny w wieku 15 lat są mądrzejsze, odpowiedzialniejsze i więcej wiedzą od 20 kilku latek ;] ale to nie reguła, zeby się nikt nie obraził zaraz :P

Gość Nusiaczek
Ostatnio na kimś strrrraaaszzzniieeeee sie zawiodłam. Wiesz, razem pół roku, on 10 lat starszy, to planowaliśmy na moje urodziny (przy okazji równiutkie 6 miesiecy) ale ze mną zerwał drań :| mam dwóch przyjaciół, którzy są cudowni ;))

uu, 10 lat różnicy to dużo. ale moja kumpela ma faceta 11 lat starszego i swietnie im się od roku układa. Na ludziach łatwo się zawieźć. bardzo łatwo. przykre.

Gość Nusiaczek
Tak.. nie mam zamiaru czekać na tego jedynego.. Seks jest zabawą, warunek? Musi być bezpiecznie i przyjemnie. :)

Jest zabawą, prawda. Masz sporo racji, ja jednak robię to z jednym facetem i mi z tym dobrze :D ale pamiętam jak było, jak mówiłam, sex to do ślubu. ze musi być pięknie i w ogóle. prawda jest taka, ze pierwszy raz nigdy nie jest piekny i cholernie cieżki :P

Gość Nusiaczek
U mnie był szybki.. ;) Nie trwał długo.. Kliknij do mnie na gg, to pogadamy ;* Myślę, że jakoś sobie pomożemy na wzajem ;D 12335726