Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień już konał

do starszego pokolenia - jaka to piosenka??

Polecane posty

Gość dzień już konał

Jest to polska piosenka, śpiewa ją kobieta (być moze wanda i banda??? ale pewności nie mama) i wiem ze w refrenie śpiewa aby zaprowadzić ją do nieba czy cos w tyl stylu;) aha, zapomniałam dodac ze jest to starsza piosenka ktos moze zna tytuł?

Gość a moze windą do nieba

Gość dzień już konał
nie:P tamta piosenka jest dosc szybka

Gość dzień już konał
nikt nie wie??:( wiem tylko tyle ze w refrenie spiewa 'zaprowadź mnie doniea, do nieba, do nieba'...jakos tak jest

Gość a moze to
piosenka trojanowskiej, ona cos miala z niebem, ale nie pamietam dokladnie slow

Gość a moze to
Ledwo mnie znasz, tyle już masz planów, jakbyś wieki mnie znał siedzimy tu godziny pół zahaczyłeś prawie o ślub wybacz chłopcze, gdy się tak uśmiecham wybacz proszę- lecz nie na to czekam... Wszystko, czego dziś chcę pamiętaj o tym polecieć chcę tam i z powrotem z ramion twych wprost do nieba, do nieba wszystko, czego dziś chcę pamiętaj o tym odlecieć raz tam i z powrotem więcej mi nic nie trzeba, nie trzeba Zapalasz się, słyszę twój szept "trochę starań i świat jest nasz" powiedzmy tak- za osiem lat adres w bloku i mały Fiat nie łam głowy, jak ty to uzbierasz wszystko hurtem możesz dać mi teraz Wszystko, czego dziś chcę...

Gość o rany jestem starsze pokolen
:/

Gość nie bądźcie śmieszni
z ramion Twych wprost do nieba, do nieba wszystko czego dziś chcę pamietaj o tym dolecieć chcę tam i z powrotem więcej mi nic nie trzeba, nie trzeba oczywiście Trojanowska i mam 28 lat, tylko uszy otwarte nie tylko na techno czy inne gówno