Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UZALEZNIONA OD GUMY

DLaczego faceci nie chcą użwyać prezerwatyw?

Polecane posty

albo jak sie ma przypadkowych partnerów... i bzdura jak mówicie, ze nie ma różnicy.. jest. kolosalna.

Gość sa tez
kondomy dla kobiet.Dostepne w aptece.Zaklada sie je szyjke macicy i wraz z kremem plemnikobojczym mozna ....konczyc do srodka.Ciaza wykluczona.Zobaczycie moje panie jak to przyjemni z taka guma.

Wg lekarzy i statystyk ciążę można w 100% wykluczyć tylko całkowitą sterylizacją kobiety (bo jak faceta, to może i tak, że kobieta znajdzie sobie na boku innego i też zajdzie w ciążę,heh) Wg mnie wytryski bez kondoma są obfitsze może dlatego, że masz więcej przyjemności bez gumki, ot co

Gość TRAVERL h
gumki są najlepsze na świecie

Gość annodomini
Jako kobieta w trakcie seksu nie widzę wielkiej różnicy czy w gumkach, czy bez. Jednak gumki niestety niszczą całą atmosferę. Zakładanie, uważanie, żeby się nie ześliznęła... Seks przestaje być spontaniczny. Oczywiście jeśli ktoś zmienia partnerów, albo nie może przyjmować tabletek czy stosować innych środków, to pozostają tylko i wyłącznie prezerwatywy. Albo abstynencja.

Gość TOLEK
Poza tym gumki pekaja.Zdazylo mi sie juz pare razy ze bez mojej swiadomosci kopulowalem z dziurawym kondonem.Szczescie ze nie spuscilem sie w srodku tylko ... przez pieszczoty reka ale mielismy i tak strachu coniemiara.Trzeba uzywac kremu jezeli czas bzykania jest dluzszy niz 20-25 minut.Teraz juz wiem i uzywam specialnego kremu(na zewnatrz kondoma) ktory nie niszczy gumy.

No to faktycznie narobiliście sobie stracha. Ale to czemu pękła jeśli nie doszło do wytrysku? (bo przecież zdarzają się tacy co naciągają do końca nie zostawiając miejsca na spermę) Niedostateczne nawilżenie pochwy? Ale dobry patent z tym żelem intymnym dla lepszego poślizgu;)

Gość TOLEK
mi.chal Panienka byla niesamowicie ciasna, moj interes nie nalezy do cienkich, raczj "bysior".Do tego trwalo to dosc dlugo i moze zbyt szybkie ruchy.Final byl taki ze jak sprawdzalem jedna reka czy mi nie spadl, naciagnalem go do samego brzucha, i ..z przerazeniem stwierdzilem ze zoladzi reszta byly poza kondomem. Strachu sie najedlismy sporo.Nawet nic nie poczulem ze byl pekniety albo..bylo mi zbyt dobrze zeby odebrac jakis sygnal.

Gość Loncell
Mój facet też twierdzi,że z gumką ma mniejsze doznania ale bez nie pozwalam mu się zbliżyć :)

Gość dedef
ja bym sie nie odważył nie zakładac gumki :)

Gość czyscioch
ja sie zawsze zwalam w panne.To jej problem aby nie zaszla.Ja mysle tylko aby sie oproznic z jader...

Gość arrek
Jak kobiety moga sie tu wypowiadac na temat doznan faceta i pieprzyc glupoty. Czy wy zakladacie te prezerwatywy i wiecie jak to jest? Wielu facetow nie znosi gumek, ja takze, gdyz zabieraja mi przyjemnosca a seks bez przyjemnosci jest g... wart. Ja musze czuc cieplo i ta cudowna wilgoc w cipce a gumka mi w tym drogie panie bardzo przeszkadza.

Gość arrek
Jak kobiety moga sie tu wypowiadac na temat doznan faceta i pieprzyc glupoty. Czy wy zakladacie te prezerwatywy i wiecie jak to jest? Wielu facetow nie znosi gumek, ja takze, gdyz zabieraja mi przyjemnosca a seks bez przyjemnosci jest g... wart. Ja musze czuc cieplo i ta cudowna wilgoc w cipce a gumka mi w tym drogie panie bardzo przeszkadza.

Gość gość
Wy zwykle K***y jesteście

Gość gość
nie mogę zrozumieć, że są tak durni faceci, którzy mówią jak tamten wcześniej, że antykoncepcja to sprawa kobiety. ty d*pku, teraz możesz sobie już podwiązać nasieniowody, więc wiedz że nie masz prawa wymagać zabezpieczenia od kobiety, pokaż gest i męskość :D

My używamy kilka dobrych lat tylko gumek (mąż mi zabronił kategorycznie łykać "świństw w tabletkach i psuć żołądek i bog wie co jeszcze) i nigdy nie pękła, a jak chcemy się "poczuć" to jedziemy do pewnego momentu bez :D Poza tym są różne gumki, mąż czasem marudzi, że chce od razu włożyć np. te z efektem gorąca, czuje wtedy, jak każd ruch parzy :D Poza tym dla chcącego nic trudnego - z 15 sekund potrzebnych na założenie sprzętu można zrobić użytek, zabawę, pomóc panu, przeszkadzać mu niby złośliwie, dobierać się do klaty i ust, a nie leżeć i czekać :D

Gość __mateusz
Nie bierzcie tabletek antykoncepcyjnych. Później mogą być problemy z narodzeniem dziecka. Nie uprawiajcie seksu w prezerwatywach. Co może stać na przeszkodzie do małżeństwa miłości? Nic. No bo niby co? Przygotuj czystość dla swojego MĘŻA jak najlepiej, dla męża nie dla chłopaka. Niech to będzie dojrzałe!!!

Gość gość
a ja jestem kobieta i nie lubie gumek, nie jest mi juz tak przyjemnie jak z gumka bo nie czuje ciepla skory penisa. czuje sztucznosc.

Gość jestem gość
bo to leniwi egoiści

Gość gość
Jesli jest milosc to facet nie bedzie mi kazał wiadrami do organizmu brac tej chemii, bo on musi miec dobrze w jajach. Dla faceta jesli kocha kobiete bedzie wazne jej zdrowie i zalozy gumę, zeby ona nie musiala truc sie chemia, wyniszczajac swoj organizm.