Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana nią

tp juz jest przegięcie

Polecane posty

Gość zdegustowana nią

to na co natknęlam sie wczoraj mnie zbulwersowało, nie dość ze pokazuje sie z jak najgorszej strony i nie na tym portalu co trzeba ( bo to co ona wyprawia zelicza sie juz do dziwkarstwa ) to jest jeszcze znajomą mojego faceta :( zobaczcie sami no i te komentarze, przegięcie jestem zbulwersowana http://nasza-klasa.pl/profile/15410504

Gość zdegustowana nią
co o tym sądzicie ? i ten komenatrz starszego zonatego faceta, czy zawsze gdy faceci zobaczą dupe to świrują?

Gość co za tzipa
:O

Gość też zwróciłam uwagę
na komentarz żonatego gościa, dobrze że jago żona tego nie widzi. Ja bym była zazdrosna jakby mój chłopak oglądał sobie takie foty

Gość zdegustowana nią
ja bym sie wstydzila na naszej klasie umieszczac takie fotki przeciez to kurestwo a ci goscie co piszą komentarze tez niezle pojebani

no a rodzina jak ja zobaczy>???? kuzynki ,ciotki i inni?? przeciez to wstyd

Gość zdegustowana nią
ladną ma te dupe trzeba przyznać ale zle miejsce na jej prezentacje, przeciez tutaj są zalogowani nawet dzieci co mają 10lat :( moze nawet i mniej ...

Gość zdegustowana nią
to juz mogla tez twarzy nie pokazywać :O ja bym sie wstydzila teraz przez ulice przechodzić no ale widac ze to zawodowa kurwa :O

Gość zdegustowana nią
a moj facet dostanie wpierdol jak jutro przyjedzie, ze ma ją w znajomych. Co za szmata :(

Gość zdegustowana nią
wierzcie mi ze jestem tak wściekla ze bym te kurve zabila 😠

Gość ossiolek
lamentujecie jak byscie pierwszy raz na oczy dupe zobaczyli,dupa jak dupa niewiem o co wam chodzi!

napisała przecież, że to nie tylko jej zdjęcia. Ale fakt, nie wiem po co ktoś tworzy takie profile, jak ma sie obsesję na punkcie pośladków to nie trzeba obwieszczać tego całemu światu, niektórzy chyba zapomnieli do czego jest nasza klasa...

Gość dajcie jakiś link bezpośredni
do jej fotek 🖐️ Nie każdy ma konto na NK...

Gość dajcie jakiś link bezpośredni
fajna dupeczka... można jej wybaczyć, pomyliły jej się fotki na Odloty z tymi na NK, to się zdarza... Wam się nigdy nie zdarzyło? :classic_cool:

Gość co powiecie
wchodze wczoraj na profil mojego faceta oczywiscie odpowiednio sie przegotowallam do tego zalozylam jakis falszywy profil i patrze a tam kolezanka z jego pracy pod zdjeciem gorace kometarze o gdz12 powiedziec mu o tym ?? wczoraj nie mailm ochoty patrzec dzis dlaej nie mam on ja dodal do swoich znajomych 😠

Gość wysmiewczyni
jak zonaty lub zwiazany z kobieta mezczyzna moze napisac komentarz w stylu "qurwa ile bym dal zeby cie chociaz dotknac" buehehehehehehehe. Widac ze jakis lajduz z niego, moze te swoje coreczki tez podszczypuje bo diewczyny w wieku tej dupy co tak macac chce. Fuj oblesny typ naprawde. Z miejsca bym takiego frajera pogonila bo widac ze lubi poszmacic sie na boku. Widac ze typ sciery do podlogi bardzo mu odpowiada. Coz swoj do swego powinien ciagnac wiec uwazam ze na trasie z kolezankami byl by w zywiole.

Gość co powiecie
z tej zlosci 24

Gość zdegustowana nią
najgorsze są te ślady kału...

Gość wysmiewczyni
dziwie sie faceto naprawde bo to zaden zaszczyt miec takiego wycierucha w znajomych. Ale coz jesli facet sam jest tego pokroju to moze imponuje mu ze takie cos co rozkracza nogi na zawolanie chcialo byc jego znajoma. Coz sa mezczyzni i sa wkladaki. Wkladakom mowimy zdecydowanie NIE! A wy kobitki nie tlumaczcie sobie glupich zachowan wkladakow bo nie jedna z was bedzie plakac. Uwazam ze komentarze w stylu ale jestes zajebista, ale bym cie cala noc itp. od mezczyzn posiadajacych swoje kobiety sa zenujace i swiadcza tylko o tym ze nie ma co zawracac sobie nim glowy i uciekac szybko od takiego gdzie pieprz rosnie.

Gość zdegustowana nią
faceci to idioci tyle wam powiem

Gość Pragnę Jej i kocham Ją ...
Ma męża czy jest wolna? Chcę ❤️❤️ poślubić!

Gość Pragnę Jej i kocham Ją ...
:D Zaczyna się festiwal zazdrośnic! :P Co, chciałybyście mieć taki tyłeczek, nie? :D Swoją drogą, jedna z najlepszych pup jakie widziałem... Cudo!

Gość pewnie że fajna
tylko te zgorzkniałe grubaski jej zazdroszczą :-O

Gość płaczące zazdrośnice z kafe...
😭 My też chcemy taki tyłek! 😭🖐️ Objeżdżamy ją, bo wszyscy nasi mężowie i partnerzy bez wyjątku by nas dla niej porzucili, i to bez chwili wahania! 😭😭

Gość wysmiewczyni
a wszystkie wkladaki i amatorzy tanich jadek az poczerwienieli z tej radosci ze jakas cichodajka wypina dupsko na portalu o zupelnie innym przeznaczeniu buehehehehe. A czemu te piekne posladki sa tylko w pozycji wypietej??? W innej sa obwiasle i widac celulit? Hmmm dziwne. A jaki cel ma to wypinanie sie na naszej klasie bo nierozumiem? zeby pryszczate wkladaki mogly chociaz na zdjeciu zobaczyc goly tylek czy jak? Biedactwo faceta niestety brak...no bo kto by chcial cichodajke do wkladania. I to jest przewaga tych jak twierdzicie nieatrakcyjnych kobiet, ze one maja faceta a nie wypinaja dupska przed cudzymi z nadzieja na liche komplementy a moze i cos wiecej. Tej pozal sie boze gwiazdy nie ma kto komplementowac a tym bardziej tulic wieczorem, co najwyzej moze jej teknac od tylca i narazie. Bo tylko taki wkladak moze ie nia zainteresowac.

Gość mobilking
"pokazujesz dupe bo nie masz twarzy? ;|" :D :D :D

Gość wysmiewczyni
ja tam nie gustuje w wkladakach bo jakos mnie obrzydzaja tak samo jak te panienki ktorym wtykaja. Bleeee. A piszac nasi mezowie porzucili by dla niej buehehehehehehehe musieli by miec pryszczata morde i male fiutki:) A jesli piszesz o sobie to proponuje zaleczyc morde i dopiero sie wypowiadac.