Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podrażniona

Krem do twarzy z wysokim filtrem

Polecane posty

Gość Podrażniona

Witam , Poszukuję krem do twarzy z wysokim filtrem (przynajmniej 30) do cery tłustej i mieszanej czyli żeby najlepiej był zarazem kremem matującym ale z tego co już się naczytałam to takie są rzadkością ... Może coś wypróbowałyście co daje efekt matowienia albo przynajmniej nie jest tłuste i się po tym nie świeci jeszcze bardziej?? z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam =)

Gość Podrażniona
a używał ktoś którego z tych kremów??? Krem ochronny do twarzy SPF 30 - Soraya Krem ochronny do twarzy SPF 30 - Kolastyna Krem ochronny do twarzy z pomadką F30 2w1 - Dax Cosmetics Krem ochronny SPF 50+ Iwostin Solecrin Krem do twarzy chroniący przed słońcem SPF 30 - Nivea co o nich sądzicie ??

Gość odśwież ponownie
ten pierwszy podono do kitu] ma w skaldzie jakas chol;erni szkodliwy skądnik

ja polecam z IWOSTINU ten 50+, nie podraznia ale tez nie matuje za bardzo no ale jak sie przypudruje lekko to ok, wazne zeby przy takiej cerze jakies syfy nie wyskoczyły a tak nie jest przy tym kremie:)

Gość Podrażniona
Ktoś jeszcze może cos polecić ??

Gość hejka hej

Gość hejka hej
Ja mam krem z La Roche-Posay filtr 30 do cery tlustej i jest nawet spoko. Uzywam go obecnie w lecie na co dzien (ale jak np. pada albo jest zachmurzone to robie sobie przerwe i nakladam inny). Krem daje lekko matujacy efekt ale niezbyt trwaly co mi np. bardzo nie przeszkadza. Jestem zadowolona bo krem nie jest tlusty ale jako wade dla mnie moge podac ze jest rzadki - calkiem plynny