Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

:D:D:D oj dzięki Ci jestes Niezwykła wiedziałam to od pierwszego kliknięcia :D;) Co prawda z warzyw i mięs najbardziej gustuje w pączkach ale ....czasem dobrze przejść na chińszczyznę :D:D:D;) Tylko nie piszcie , że jest cięzko strawna :P;) ps. Co wy z tym odchudzaniem :O mój 34 rozmar jest niezmienny :O

a z czego tu sę cieszyć:O Dla Robala jestem dziewczynką:O:P:P:P:P Nie zapomnę mu TEGO 😭 ps. Rozmiar jak rozmiar ..czasem ciuchy za luźne ot co ..;) ciesz się z Tego co masz a kochanego ciałka nigdy za wiele ;)

:) A swoją drogą ciekawe czy Zwyczajna też swojemu przetrzepywała kieszenie i kompa :D?

...jasne to mnie zbananuje :P Biebcie, biebcie moje dziadki, Ja ...kochalem :) wasze matki, No wlasnie z tej przyczyny, Wy jestescie sk...romni mili :P

kocurku :) i jaśniej proszę bo jedno czegom pewien co do Zwyczajnej to,to że ma doła i z nim walczy. I oby się jej udało wygrać :)

Gość ona zawsze ma dola

Ja nigdy nie grzebałam w rzeczach męża, nawet przed praniem kazałam mu opróżniać kieszenie przed wrzuceniem spodni do brudów. Kiedyś jednak on zaczął mi sprawdzać komórkę i skrzynkę mailową w poszukiwaniu \"gachów\" Byłam zszokowana, bo nic nie miałam na sumieniu. Teraz wiem, że wtedy on sam zaczął się baaaardzo intensywnie puszczać i szukał na mnie haków. Sama osobiście przejrzałam jego rzeczy raz, ale za to owocnie. Od razu znalazłam dowody na rozwód z orzeczeniem jego wyłącznej winy. Ale zrobiłam to, gdy już byłam pewna, że mnie zdradza i szukałam konkretnych dowodów. Miałam szczęście, że nie kontrolowałam go wcześniej, więc był pewien, że nigdy się do tego nie posunę.

A bo Ty podstępna kobieta jesteś :D :D :D ale przyznaję z uznaniem ,że zadziałał u Ciebie umysł,a nie emocje.

Doła powiadasz... Zapewne refleksje nad własnym życiem bo to Niezwyczajna Kobieta i bardzo uczuciowa ;) Ps. a Ty taki niedomyślny i nie masz pojęcia jak to zmienić ...:D:D:D hahaha...Wiem , ze wiesz :P co wiedzieć powinieneś ;)

no pewnie,że wiem :D ale wiem też kiedy to można zrobić ,a kiedy się nie powinno :D

Mnie tam słodzić nie musisz.Wolę coś innego ;) :D :classic_cool:

No niestety nie potrafię ;) zrobić tego na forumie:D:D:D:D:D:D:D:D

Ha :D:D:D:D:D:D płonący kocurek to dopiero będzie widok :D:D:D:D:D :classic_cool: i to tego w wyniku samozapłonu :D:D:D:D:D

"sprawdzanie kieszeni"- nieslubny ma do mnie pretensje jak mu kieszeni nie sprawdzam- kilka razy wyprałam mu USB:P