Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Zona... wiesz co ..... głupotki nie każdemu się udają ;) Tobie moim zdaniem idzie wyśmienicie :) Kobietka 🌻

Zwyczajna normalnie się prosisz o użycie topora :P

Ixie każdy cel prowadzi do celu :P :D :D :D Kobieto ale te jego nóżki to całkiem do Ixa pasują :D :D :D Pesteczko :) to chyba na dłużej sie zatrzymam na uczuciowym ;) choć kochliwa nie jestem :D :D

Zwyczajna masz pietra i teraz odwracasz kota ogonem :D:D:D:D:P:P pesteczko gowa go góry jak u nos godajom i nie poddowej się ;) :D

Staram się IKsiku ;) ja zaś polazłam na ogólny i jakos mi się tam spodobało :D

Iksie :P Nie odwracam :P Co Ty myslisz, że zwyczajna kobietę nie stac na odrobine perwersji?:P Jesli tak myslisz, to grubo sie mylisz :classic_cool: :D Pesteczko... Żyjesz biedactwo? :(

Zwyczajne perwersje są przważnie nudne :P ,a jak już się za nie bierze ktoś zwyczajny to klapa całkowita :P:D

Żona myśli w przeciwieństwie do .......;) :P :D

Żono :D Jak już wspomniałam jam kobieta wolna, pozbywająca się nałogów pod każdą postacią :P Także Iksa topór na mnie nie działa :P :classic_cool: Jednego nałogu nie mogę się wyzbyc :O Kafe :( 😭

Żono no,no numerek z toporem może być ciekawy :D:D:D:D

Numerki z toporem są zawsze ciekawe ;) oby tylko nie był to TOPOREK :P bo z takim to null szans na perwersje :D :D Kobieto ja siedziałam na erotyku i przesiąkłam za bardzo sexem 😭 Ale tutaj szybko dojde do siebie....stabne sie marudną podejrzliwą babą :classic_cool: :P

Uuuuuu w jaki wojowniczy ton Zwyczajna uderzyła :P:P:D:D:D:D No wiesz odnoszę wrażenie,że z Tobą to i duża dawka perwersji byłaby nudna :P:P:P:P:P:P:D:D:D:D :classic_cool:

Żono tylko nie to :O wszak seks Tobie wybitnie uroku i powabu dodaje :)

Zwyczajna a ja myślę ,że na Ciebie to i toporka ze zgnitym trzonkiem szkoda :D:D:D:D:D:D:D :P

Pewnie,że wymagam pomocy i to bardzoooooo duuuuuużo :P ale nie od kogoś przy kim nie ma perspektyw na poprawę :P (żeby nie napisać ostrzej) :P