Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

A dyć ,że pochodziłek i super było :) No i rzecz jasna wybieram się ponownie :) Żono no to lighcik i daj innym pogrzebać ;) :D

:D:D:D:D:D:D nie kuś ..nie kuś :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P Twoje podteksty są takie dobre , że chyba poproszę Ciebie o jakieś szkolenie :D:D:D Działać na wyobraźnie umiesz :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D 😭 " Moja " wersaleczka nie lubi mruczenia :O:D:D:D:D

Kocie skończyłam korespondencyjnie kurs zawodowego mruczenia oraz szkolenie w zakresie działania na wyobraźnie :classic_cool: Chętnie pokaże ci co potrafie ;) i udziele prywatnego zaliczenia :D :D :D To może \"wersaleczke\" trza postraszyć że zostanie wymieniona na nowszy model jak dalej będzie tak \"skrzypieć\" 😭

To wy się dziołchy poszkolcie ,a ja egzamin przeprowadzę :D:D:D:D Ech Kociamber nawet nie zauważyłaś żem ja też antyk :D:D:D :classic_cool:

No :P bo wprawdzie nie wersaleczka ze mnie ale i inne meble są przydatne jak i antyczne :p :D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Ha :D:D:D czyżby Ci już twój antyk nie wystarczał???? :D:D:D:D Ale nic to bo ten mebel już się tego chyba domyśla :D:D:D:D:D :classic_cool:

Żono bo ty normalną kobietą i żoną jesteś :) Ot co :) Dobra Kociamber stulam twarz i nic nie godom :D

ależ oczywiście :D Wszak koresponduję ze Zwyczajną w celach wiadomych ;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D aleś się ciulła :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

och dzięki Ci o boska :D:D:D:D:D:D:D:D jam niegodzien twym podnóżkiem być :D:classic_cool: