Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

kompach, sprawdzanie kieszeni i kasy itp itd to już prawdziwa epidemia :D:D:D Że też ludziska lubią się umartwiać :D:D:D:D:D a przecież czego gały nie widzą sercu nie żal :) :classic_cool:

Gość musztarda
Też wychodzę z tego założenia i jak mój mąż zostawia telefon, to natychmiast wyłączam, do portfela nie zaglądam, a w jego przeglądarce ustawiłam opcje tak, żeby nie zapamiętywała niczego. :D

ŻONA CO UWIELBIA SEX -> to już lepiej pogrzeb innemu w rozporku jeżeli mężowi nie możesz aniżeli w kompie itd itp i napewno to będzie przyjemniejsze i odwzajemnione grzebanie ;) :classic_cool:

kotek mruczek jest jeden -> i urlopy się kiedyś kończą :D 🌻

Gość yuyuyuyu
Ja tam akurat nie jestem wścibska ale czasem zaglądam do kieszeni mojego faceta (ot, wczoraj gdy spał a ja potrzebowałam resztę z zakupów za które płacił) lub coś w tym rodzaju. Gdybym na coś podejrzanego trafiła, to przez przypadek ale... wówczas uznałabym to za dobre zrządzenie losu. Ja tam wolę wiedzieć czy ktoś pode mną dołka nie kopie.

ŻONA CO UWIELBIA SEX -> no to masz u mnie plus :)

yuyuyuyu Ja tam akurat nie jestem wścibska ale czasem zaglądam do kieszeni mojego faceta (ot, wczoraj gdy spał a ja potrzebowałam resztę z zakupów za które płacił) lub coś w tym rodzaju. Gdybym na coś podejrzanego trafiła, to przez przypadek ale... wówczas uznałabym to za dobre zrządzenie losu. Ja tam wolę wiedzieć czy ktoś pode mną dołka nie kopie. hehe odezwala sie kobieta ufajaca ;)

Gwiazdor ...zadajesz pytania podchwytliwe... :D:D jesteś niebezpieczny :P:D:D:D Agii..Ty chyba z leniem nie masz problemu :D;) Odnośnie tematu ...głupota i paranoja :O jeśli ufam jestem z Nim jeśli nie to sprawa jasna :P

Gość yuyuyuyu
Stosuję zasadę ograniczonego zaufania.

do wszystkich grzebiących w kieszeniach - uważajcie na pułapki na myszy ;) tak mi się przypomniało

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
a ja grzebie w kieszeniach...bo nienawidzę jak mi w prace grzechoczą drobniaki albo całe pranie się zakłaczy od papierowej chusteczki do nosa czy innych śmieci.

Gość singlem byc
mój to robi caly czas, ostatnio jak mnie nie bylo w domu (nie mieszkamy razem) zakradl się i przeczytal mój stary pamiętnik :O hasla paranoicznie zmieniam 2 razy w miesiącu, do wc chodzę z komórką mimo, że nie mam nic na sumieniu cenię sobie po prostu swoją prywatność:O

ale macie daremne wymówki :D pranie tez mi coś:D Nie grzebie NIGDY ! Jeden opiernicz wystarczy i portki bez dziwnych zawartości lądują w praniu ;) ps. Trza se umieć radzić :P po za tym facet też może pomyśleć o praniu :p Inwalida umysłowym w końcu nie jest a ja jego nianią:P ;)

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
żona---> jasne żeby mi się to po podłodze walało? poza tym chusteczka wciśnięta w dżiny nie wypadnie :P grzebię i grzebać będę...przynajmniej dopóki to ja robie pranie :P

jesli o pranie chodzi to się mówi że mają być kieszenie opróżnione:D

Gość scuba
Ileż to razy korciło mnie, żeby przejrzec telefon mojego partnera, ilez razy miałam go już w ręku, ileż razy siedziałam przy kopmputerze....ale zawsze mówiłam sobie nie rob SOBIE tego...sobie , nie jemu, cholera naprawd etak sie zachowujac robimy krzywde sobie, bo tak napoawde jesli ktoś nas oklamuje szperajac w jego rzeczach nie dowiem sie prawdy, a zostaiemy uraczone jakims klamstwem.....po cholere!

poza tym myślący facet sam sobie kieszenie przegrzebie przed wrzuceniem spodni do kosza na pranie :D ostatecznie szkoda każdego drobniaka ;) :classic_cool: