Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GraFFitti

Nawiedzony? dom w Izbicy

Polecane posty

Słyszałam o tym domu wiele histori i historyjek ( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3147933&start=30 ) Nigdy tam nie byłam, a szkoda, mogłabym ze znajomymi pójsc i zbadac czy coś straszy :P no, ale nie mam jak :( dlatego chce się spytac czy ktoś ma jakieś zdjęcia tego domu(od zewnątrz i od środka - jeżeli ktoś się odważył wejsc), ponieważ lubie takie straszne miejsca(sama w jednym byłam - w starej szopie, w której facio się powiesił, a znalazła go... moja ciotka :o wierzcie lub nie, ale tak było, potem przez długi czas chodziła do psychologów i różnych takich, bo była w totalnym szoku).

tak, to ten, dzięki wielkie, a ta babka? Moze i straszy, ale duchów jako coś niematerialnego chyba na zdjęciu nie można uwiecznic ?

Gość piotrek 91
a ja się kiedyś tam wybrałem z kolegami,zatrzymaliśmy się w centrum izbicy i poszliśmy ale było zagrodzone nie wiedzieliśmy jak wejść,ale po chwili pojawił się sąsiad,wyszedł z domu i podszedł do nas zapytał czego tu szukamy a mój kolega zapytał go czy w tym domu naprawde straszy a on mu powiedział że ma już tego powyżej uszu nie ma tygodnia żeby ktoś się nie zatrzymywał koło tego domu i nie pytał,czy nie robił zdjęć owszem ja znam prawdę tego domu bo mieszkam już tu od ponad 30tu lat i żyło kiedyś tutaj takie małżeństwo że żona była nie do wytrzymania mieli dwoje dzieci nagle dzieci zaczęły płakać bo rodzice zaczęli się kłócić żona była pod wpływem alkoholu i w dodatku była bardzo nerwowa,mąż nie mógł znieść tej awantury wyszedł na dwór a ona została z dziećmi w domu,dzieci były w szoku i nie mogła ich uciszyć to zaczęła je bić jedno zabiła a drugie wrzuciła do studni a sama poderżnęła sobie gardło, jak mąż przyszedł ona już nie żyła to z tej rozpaczy powiesił się na strychu,ludzie po kilku dniach weszli do domu znależli kobiete z podciętym gardłem,nieżywego niemowlaka i wisielca na strychu.przez jakieś 15 lat po ich śmierci dom stał pusty dopiero po 15 latach kupił go facet ale nie dało się w nim mieszkać słychać było płacz dziecka i cieknącą po ścianach krew,facet zwariował i dlatego powystawiał w oknach święte obrazy a sam mieszka za granicą w Niemczech,chce sprzedać dom lecz brak chętnych na kupno każdy kto wynajmował ten dom nie wytrzymywał jednej nocy i taka jest prawda tego domu niektóży sąsiedzi wymyślają se historyjki żeby ludzie dali se spokój bo mają już tego dość

Gość djmicho
jechałem obok tego domu budzi grozę i postać kobiety w oknie też była

Gość strachliwaa
ciekawa historia Piotrek, ja bym sie bala nawet w dzien tam wejsc:)

Ależ pierdzielicie głupoty. Mieszkam tam niedaleko i to nieprawda z etam straszy. Własciciel mieszka za granica,to starszy człowiek. Obrazy wystawil w obowie przed zlodziejami.To tyle;p