Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia5

?

Polecane posty

Gość sylwia5

musze zapytac o to bo cały czas mnie to gnebi. kochalismy sie ze swoim chłopakiem. Jezeli to mozna nazwac kochaniem bo trwało to krótko. oN miał gumke i mysle że nie pękla, bo gdy ją zciagnał sperma pozostała w srodku. nie ma sie o co martwic jakas ciaza czy cos? bo bez sesnu sie stresowac i robic testy ciazowe..dlatego pisze.

Gość aniaaaa258
no skoro wszystko było ok to nie musisz sie martwic ale jesli cie to dręczy to zrób na wszelki wypadek test za tydzien

Gość susuo młoda
okres mam dostac 19 lipca , natomiast 4 lipca kochalam sie z chlopakiem , mial prezerwatywe i zawsze gdy czuł ze dochodzi to wyciągał czlonka z pochwy i zawsze dochodzil na zewnatrz mimo ze mial gumkę , ale ja sie jednak boje ze moze wpadlismy, prezerwatywa była cała i niezsunela sie , ale mimo to BOJE SIĘ.. KIEDY NAJWCZESNIEJ MOGE ZROBIC TEST bHCG?????? I CZY BETA JEST PEWNIEJSZA NIZ test z apteki????

łe tam, bez sensu... jak masz wątpliwości zrób. a w ciąży nie jesteś. sama jak zaczynałam sex, to sie zabezpieczałam tlyko gumami. to było jakieś...3-4 miechy. i w ciąże nie zaszłam. a kocham sie bardzo częśto.

ania... weź się z takimi radami do średniowiecza cofnij :o wynik testu jest wiarygodny dopiero gdy się spóźnia okres... :O wylicz kiedy powinnaś dostać i jak się spóźni zrób test a nie wierz w zabobony jakie niektórzy wciskają 🖐️

susuo młoda nie jesteś w ciazy. Proszę Cię... wsyztskie kobitki myślą, ze w ciaże zachodzi sie od podmuchu wiatru... to nie tak... Beta daje pewnosc 100% i można zrobić ją wcześniej, dokłądnie nie wiem kiedy, ale chyba tydzień po zapołodnieniu. aptekowy test daje 98% pewnosci i robisz go jak Ci sie ciota spóźnia.

Gość susuo młoda
chlopak zawsze dochodzil na zewnatrz i zmienial gumke na nowa i znowu gdy czuł ze dochodzi to wyciągał itd..

Gość susuo młoda
czyli , jezeli okres mam dostac 19 lipca a nie dostane to moge zrobic bete 20 lipca????? chlopak mowi ze na bank w ciaze nie zaszłam ale jednak nigdy nic niewiadomo

też Ci mówie, ze nie zaszłaś, chyba ze była dziurawa... ale jak serio amsz sie stresować to zrób ten test. Nie- bete możesz zrobić tydzień po zapłodnieniu. chyba... nigdy nie robiłam, ale tak słyszałam. zwykły test z apteki jakbyś chciała to 20 lipca już bedzie bardzo wiarygdny wynik. trzymaj sie :)

Gość susuo młoda
bumbleebee-> dzieki za odpowiedz i mam nadzieje ze nie zaszłam w ciaze , poczekam do okresu i jak go nie bedzie to zrobie test , ale bardzo sie boje :(

Gość sylwia5
czyli nie ma sie co martwic kobitki?

Gość susuo młoda
jak narazie to czekam na okres który ma sie pojawic 19 lipca.. a jak nie to ... bedzie testowanko:O

mówie Wam, kobitki... Ja tak współżyłam 4 miesiace. Tylko z sama gumką, zawsze do końca. w ciąży nie jestem i nie byłam. Też miałam stresy ale to bezsens... prezerwatywa dobzre użyta i nie uszkodzona nie zaiwedzie. sylwia5 i susuo młoda trzymajcie się i poinformujcie o ew. obrocie spraw... tzn o wyniku testu i takie tam :) Buziaki :)

Gość susuo młoda
ok , dzieki za informacje , mam nadzieje ze niezaszłam w ciaze pozdrawiam

Gość Matejcia
możesz być w ciąży

Gość susuo młoda
matejcia - nierozumiem , moge byc w ciazy mimo ze prezerwatywa była cała?....:O

Gość Matejcia
nic nie wyklucza ciąż, naet chociażby jedna bakteria może spowodować ciążę

Gość susuo młoda
bakteria? buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :):):):) BRAVO!!

Gość Matejcia
śmiejesz się??? moja koleżanka zaszła w ciążę mimo to że wszytsko było idealnie!

Gość susuo młoda
MATEJCIA , MOGŁO BYC IDEALNIE ALE MOZE GDZIES PALCAMI PRZENIÓSŁ SPERME DO SRODKA czy jak tam... a moja koleżanka ma zieloną skóre buahahahahahaha . rozwaliłas mnie z ta bakterią haha

Gość Matejcia
a ty mnie rozwalisz za 9 miesięcy. wejdź sobie dziecko na stronę e-mama.pl i szykuj się do macierzyństwa, a na drugi raz jkak masz gówniaro takie obawy to po co się kochasz?

Ej ej co to ma być. Matejcia, nie strasz jej. Do jakiego macierzyństwa. po to są zabezpieczenia, ze zabezpieczają jak potzreba a nie. że jeden plemnik się dostanie i już. zeby plemnik się dostał on tak sam nie moze. musi być cała... "lawina" ich, ze sie tak wyraże, bo one żyją w kupie. a pzoa tym popieram susuo - Jaka kurde bakteria? ;|