Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kariooka

Poradzcie proszę!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kariooka

Mam takie pytanko. Tylko proszę o szczerą odpowiedź. Okres spóźnia mi się już 7 dni (przeważnie mam nieregularne), kochałam się z moim chłopakiem 3 razy przed miesiączką, były to moje pierwsze 3 razy. Oczywiście zabezpieczyliśmy się prezerwatywami, oczywiście tymi lepszymi ze środkiem plemnikobójczym, mój Miś sprawdzał prezerwatywe co chwila czy się nie zsunęła, czy też nie pękła. Wszystko było z nią w porządku. Nawet po stosunku kiedy wyjmował członka trzymał ją żeby się nie zsunęła. Jednak to były moje pierwsze 3 razy dlatego zaczęłam się niepokoić. Zrobiłam test 2 dni po spodziewanej miesiączce. Wyszedł negatywny. A okresu jak nie było tak nie ma.. Mam jednie bóle piersi i podbrzusza. Nie wiem czy mam zrobić jeszcze jeden test? Jak myślicie? Nie wiem czy takie przesuniecie mogło spowodować zmiana otoczenia bo byłam na wakacjach.. pare dni nad jeziorem. Dodam jeszcze ze czasem mialam takie bialawe upławy podobne do konsystencji kremu ale temu towarzyszyły tez pieczenia przy oddawaniu moczu wiec smarowalam mascia przeciwko stanom zapalnym i troche mi przeszlo. Może to też mogło spowodować przesuniecie, żadnych innych objawów nie mam czuje się bardzo dobrze tylko mam bóle piersi i podbrzusza. Nie wiem czy robić drugi test czy czekać spokojnie. Proszę o odpowiedź... Trochę się tym martwię chociaż mój Kochany zapewnia mnie że napewno nie jestem w ciąży bo bardzo uważaliśmy. Dodam że mam 18 lat. Pozdrawiam Kariooka

Przesunięcie terminu miesiączki to nic niezwykłego. Wyjazd, stres itp mają na to wpływ.Robienie testów co dzień to nie jest dobry pomysł. Poczekaj parę dni a jak się samo nie wyjaśni to wtedy zrób test albo idź do lekarza.