Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca-cola light

adopcja

Polecane posty

Gość coca-cola light

pisalam juz na dziale o macierzynstwie, ale postanowilam jeszcze tu naklikac... (po prostu skopiuje) - moze tutaj wiecej osob moze mi cos powiedziec na ten temat? wlasciwie to interesuje mnie adopcja w Irlandii. czy ktos moze cos wie na ten temat? jak wygladaja procedury? jak dlugo to trwa? jakie nalezy spelniac warunki? jesli ktokolwiek ma cos do powiedzenia to bardzo prosze o wpis! jesli ktos mial doswiadczenia z adopcja w Polsce to tez prosze o komentarz! z mezem powaznie zastanawiamy sie nad adopcja. mamy juz syna. chcemy drugie dziecko. fajnie byloby pomoc jakiemus maluszkowi i pokochac takiego babelka. naszym problemem jest to, ze w Polsce bywamy bardzo rzadko, musimy wiec zastanowic sie nad adopcja w kraju, gdzie obecnie zyjemy... dzieki

Gość coca-cola light
powie ktos cos?

Gość ciężko będzie
musielibyście mieć własny dom a nie wynajmowany będą was pewnie sprawdzać wasze warunki w domu i ile zarabiacie. popytaj pochodź do opieki społecznej.

Gość coca-cola light
hmm... no na razie wynajmujemy mieszkanie, ale planujemy kupic na poczatku przyszlego roku cos swojego... ogolnie nie narzekamy na finanse, mimo, ze ja nie pracuje obawiam sie tylko, ze nie beda chcieli dac dziecka obcokrajowcom no coz, zobaczymy... dzieki za wypowiedz prosze o wiecej wypowiedzi, bede tu zagladac!

Gość ciężko będzie
możecie adoptować dziecko z polski