Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka90

czarna owca w rodzinie

Polecane posty

Mama brata ktory po prostu doprowadza mnie do szalu, ma juz parwie 30 lat i czasem mam ochote go zabic, albo bardzo bym chciala zeby rodzice go wymeldowali, wydziuedziczyli i nie przyznawali sie do niego. Czy to zle? Od samego poczatku sprawia same klopoty, on swojej mlodosci do teraz kiedy powinien byc dojrzaly i odpowiedzilny. Nekaja nas telefonami komornicy i rozne banki, bo jest tu zameldowny. Ma same dlugi nie ma sstalej pracy i 2 nieslubnych dzieci (wspolczuje im ojca). Ciagle siedzi u nas policja , ciagle ktos dzwoni z pretensjami. Ciagle jest mi za niego wstyd. Jak byl mlody rodzice kupili mu mieszkanie ktore oczywiscie utonelo w dlugach. Kiedys okradl moich rodzicow na kilka tysiecy, po jakims czasie mu wybaczyli, ciagle mu wybaczaja i jest super dobrym syneczkiem dopoki nie zadzwoni komornik ze chce zrobic wywiad w srod sasiadow i znowu kolejny raz musimy sie wstydzic. Wtedy sa na niego zli bo przeciez milion razy obiecywal ze sie zmieni i nic. Ale poten synus znowu wraca do lask. Zeruje na ans, przyjezdza na weekendy cala rodzicna, coby sie najesc nie za swoje pieniadze, jak jest sam ciagle dzwoni do swojej dupy na komorke nocami oczywiscie z naszego telefonu. Nic mu nie wyhcodzi, cale jego zycie mu nie wyszlo, a on nie wyszedl moim rodzicom. Nie nawidze go calym sercem, bezczelny nieuk i nierob. Nie chcialabym go juz nigdy wiecej w zyciu zobaczyc. Jestem zla siostra?

Gość a hooj z nim
on cie pewnie tez ma w doopie :)

zal mi rodzicow bo to ich syn i mu wybaczaja a on dlaej ich robi w chuja, powinni byc bezwzgledni