Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Interesująca22

Niedługo zapije swoje smutki...

Polecane posty

czekam,aż mamuśka z siostrą przyjadą ze sklepu,z moim piwkiem a co tam,niby sama nie pijam,ale trzeba zapić smutki: 1.nie mogę znaleźć pracy!!! 2.więc siedze w domu,w wakacje,co 2dni spotykam się z chłopakiem który pracuje 3.chlopak chce wyjechac na wakacje,ja nie mam kasy:( 4.ogólnie marnie z kasą kto się dołącza?

Gość would beeein
nawet jak znajdziesz prace to nie pojedziesz na wakacje bo nikt ci nie da wolnego po krotkim okresie pracowania ;)

napisałam zresztą,że chłopak chce,ja go rozumiem,bo on pracuje,chce wyjechac ,odpocząc,a ja cały czas odpoczywam,więc po co mi wakacje

Gość jacek1982
nawet nie licz ze chlopak ci oplaci wakacje materialistko !!

Mój facet mieszka 100km ode mnie i ciągle narzeka,że wydaje dużo na benzynę.Ja muszę jechać do niego najpierw autobusem a potem pociągiem co trochę kosztuje i trwa ze trzy godziny. Też nie mam pracy i kasy.Bez sensu.

Gość jacek1982
chyba jestescie nieudacznicami bo moja kolezanka poszla dzis do posredniaka i od razu znalazla prace doslownie w 5 minut

Gość Anna Bellarossa
hmm..tak czytam... Kochający facet wie, że wakacje to CZAS wspołny dla was.. Wiec jesli sam jedzie.. to cie nie kocha.. Jakby kochał byłby z tobą, skoro ty nie mozesz nigdzie jechać:) Chodził na spacery itp:)

jejku,przecież ja nawet przez moment nie napisałam,że jedzie sam,nawet mu to do głowy nie przyszło,prędzej by zapłacił za mnie,ale ja powiedzialam,że tak nie chce

Gość Anna Bellarossa
czyli Cie kocha:) Możecie sobie być pod parasolme w letnim kinie na dworze:) Spędzić czas razem na 100000000000 sposob:)

czy znajdzie się ktoś na poziomie,umiejący czytac ze zrozumieniem, bo już dowiedziałam się od niektórych tutaj,że jestem nieudacznikiem:P i że chłopak chce sam jechać na wakacje,pomimo,że ani razu o tym nie wspomniałam:P