Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_asia

Egiptos - zabieg silnie wyszczuplający

Polecane posty

Gość asia_asia

Czy ktoś próbował?? Jak efekty?? Czy jest godny polecenia?? O Egiptosie piszą: Ten zabieg, znany także pod grecką nazwą agyptos, polega na połączeniu specjalnej techniki zawijania ciała metodą starożytnych mumii ze współczesną wiedzą o drenażu limfatycznym. Dla osiągnięcia pożądanych rezultatów konieczne jest wykonanie 3-4 zabiegów. Wyglądają one następująco: ciało pacjenta owija się bandażami nasączonymi specjalnymi składnikami (glinką z osadów oceanicznych, ekstraktami morskimi i roślinnymi) i pozostawia się je przez jakiś czas zawinięte. Taka kuracja jest przeznaczona dla osób, które chcą zeszczupleć (utrata łącznie nawet do 40 cm obwodu ramion, ud, brzucha, talii), pozbyć się cellulitu (w wyniku zjawiska osmozy następuje wypchnięcie złogów i toksyn z tkanek do limfy, skąd zostają wydalone naturalnymi kanałami) i mieć piękną, gładką i jędrną skórę. Obserwuje się także podniesienie pośladków, brzucha i piersi. Egiptos ma także działanie lecznicze- zwłaszcza jeśli chodzi o reumatyzm, bóle pleców, alergie i dolegliwości związane z klimakterium. Z zabiegu powinny zrezygnować osoby cierpiące na silną niewydolność wątroby i nerek, skoki ciśnienia i kobiety w ciąży.

Gość silent_angel
tez bym sie dowiedziala nieco na ten temat. a wiesz ile takie zabiegi kosztuja?

Gość asia_asia
W warszawie 1 zabieg 300zł .... jeśli wykupuje sie od razu 6 wychodzi po 240zł.... drogo :/ - dlatego jestem ciekawa czy warto....

Gość eksperymentuję
Witam. Właśnie dziś miałam drugi zabieg agyptos. Na początku pani mierzy obwód ciała we wszystkich mozliwych miejscach, począwszy od kostek,nawet szyję. Następnie zawijanko w cieplutkie bandaże namoczone w glinkach, w dresik foliowy i leżenie przez godzinkę pod kocykiem. Potem odwijanko i znow mierzenie.A efekty są, a jakże. Bierze się pod uwagę cały obwód i ubytki w cm. Za pierwszym razem ubylo mi 6cm,a dziś kolejne 5cm, a w międzyczasie pomiędzy zabiegami też w niektórych miejscach po 1cm. Tak że efekty są, cialo jędrniejsze. Należy dużo pić i sie oczyszcza organizm.Gdyby dodać dietkę odpowiednia, co należy zrobić, to jest super sprawa. Tyle, że troche kosztuje,ale czego sie nie robi...Pozdrawiam;)

Gość Biofemina
Zapraszamy do naszego salonu BIOFEMINA ul.Kazimierza Wielkiego 117 na zabiegi Egiptos. Dokładny opis zabiegu można znaleźć na naszej stronie internetowej. Przy wyborze gabinetu warto oprócz ceny zwrócić uwagę czy zabieg jest wykonywany na całe ciało ( procedura zabiegu przewiduje że wolna jest tylko twarz, stopy i dłonie. zabieg tylko na nogi TO NIE JEST EGIPTOS), ile banda jest używane do zabiegu( standard to 28 szt. ale nasze klientki opowiadają ,że były gdzieś na zabiegu przy którym użyto 5 bandaży. EGIPTOS to zabieg przynoszący wspaniałe efekty ale tylko wtedy gdy zostanie dobrze wykonany.

Gdzieś już widziałam ten zabieg, chyba w telewizji. Czy da się wytrzymać kiedy ciało jest tak ściśnięte w tych bandażach???

Gość -----------mam pytanie
w jakich odstępach czasu wykonuje się kolejne z 3-4 zabiegów? co tydzień? i czy mogą się temu poddać matki karmiące?

Nie ufam takim dziwnym zabiegom, które obiecują cuda w 3 dni. Bez sensu. Ja polecam zabiegi, które są sprawdzone i znane na całym świecie, przynoszą efekty i wykonują je odpowiednie, wykwalifikowane osoby. Poczytajcie sobie o zabiegach Accent XL: http://www.esteticmed.pl/zabiegi/radiofrekwencja/item/49-accent-xl-opis-zabiegu W stanach korzystają z tych zabiegów wszystkie te gwiazdy i gwiazdeczki hollywoodzkie więc to chyba coś znaczy :) Ja miałam na razie przeprowadzony jeden taki zabieg i już po jednym razie było widać efekty. Teraz czekam na drugi :)

Gość Joasia34
Byłam w Biofeminie w Krakowie z polecenia koleżanki. Uczucie dziwne bo ściska ze wszystkich stron i nie można się ruszyć ale ciało jest potem super. Po zimie trochę przytyłam a miałam ślub siostry i trochę mnie sukienka opinała. Po 1 zabiegu wszystko juz było ok i sukienka pasowała idealnie. Zabieg jest drogi ale jak się potrzebuje szybko efektu to warto skorzystać

Gość gość
a ja nie znam tego zabiegu. Ale muszę wam powiedzieć, że po wizycie w Good Time day spa i Icoone z Liposhockiem z Thermalipo efekty były świetne, pozbyłam się i cellulitu i kilku cm.

Gość gość
a ja nie znam tego zabiegu, ale dobrze wiedzieć, jakim się możemy poddać, żeby pozbyć się niechcianych fałdek. Jeśli chodzi o zabiegi wyszczuplające to mnie przykuł ten tekst http://www.marekwasiluk.pl/lipoliza-iniekcyjna-liposukcja-klasyczna-laserowa-wodna-rf-ultradzwiekowa/ dobrze poczytać taki "przegląd" żeby wiedzieć, jakie będą dla nas najlepsze.

Gość gość
ja jestem zdania, że jak się chcemy odchudzić w dość szybki sposób, to warto jest korzystać z dobrodziejstw, jakie daje medycyna estetyczna. Sporo jest takich zabiegów, więc myślę, że najlepiej jest wybrać się do lekarza po poradę, żeby dobrał najlepszy zabieg do naszych potrzeb. ja byłam w Dermedzie na tym zabiegu http://www.dermed.pl/krakow/zabiegi/liposukcja-laserowa/sciton-prolipo-plus/ i efekty mi się podobały, straciłam kilka cm, ciało jest bardziej smukłe, co mnie też bardzo cieszy

Gość dessska2
Ja popieram Wiolkę. Moja koleżanka tez robiła ten zabieg w Afrodycie i widze ze wyglada to rzeczywiscie swietnie wiec spokojnie mozna pomysleć kiedy diety i cwiczenia nie pomagaja.

Gość mikusia90
Nigdy nie słyszałam o tym zabiegu... Tak naprawdę to nigdy jakoś szczególnie nie interesowałam sie zabiegami kosmetycznymi. Dopiero jakiś czas temu zaczęłam zgłębiać ten temat gdy trafiłam na http://www.vicihair.pl/#!vici-hair--beauty-i-kriolipoliza/c1cw1 Zastanawiam się nad tym zabiegiem bo podobno szybko likwiduje tkankę tłuszczową poprzez zimno. Ja mam dość problematyczne uda i mam nadzieję, ze kriolipoliza sobie z nimi poradzi.

drenaż limfatyczny wykonuje się zazwyczaj z innych przyczyn

Gość gość
Słyszałem ostatnio o zabiegach falami akustycznymi tutaj ciekawy filmik na youtube https://www.youtube.com/watch?v=_sbJ4UMzOLg zabieg nazywa się Intelekt RPW - urządzenie emituje radialną falę akustyczną która usuwa cellulit

Gość motylek402
Z doświadczenia mogę szczerze polecić zabieg redukujący tkankę tłuszczową Redustim. Najlepiej zrobić serię dwunastu takich zabiegów, daje najlepsze efekty. U nas w Krakowie można je zrobić np. w Vici Clinic.

Gość kasias2
Nie wiedziałam nawet, że jest taki zabieg. Ja osobiście byłam kilka razy na zabiegu zwanym karboksyterapia. Fakt, że zabieg trzeba powtarzać, ale moim zdaniem jest to warte tego wszystkiego, bo ja byłam zadowolona z efektu końcowego. Zabieg robiłam w instytucie new look. Więcej o tym zabiegu można poczytać tutaj http://instytut-urody.com/karboksyterapia.html . Miła i fachowa obsługa:)

Gość figlufka
ja robiłam sobie zabieg Proshock Ice w Profamedzie, mają teraz na nie 50% zniżki z okazji pierwszych urodzin, ja akurat modelowałam uda, chciałam sobie zmiejszyć ich obwód i juz widze efekty.

Gość gość
Ja ostatnio korzystałam z zabiegów VelaShape i naprawdę widzę efekty, kilka cm w udach mniej i taka jędrna skóra się zrobiła. Jeżeli ktoś jest z Krk to polecam Dr Legrand Klinike.

Gość gość
Dziewczyny, wybrać VelaShape 2 czy 3? Jakie są różnice?

Gość gość
VelaShape 3 jest podobno dużo bardziej skuteczny niż 2. Gdzie planujesz robić ten zabieg?

Gość gość
Przejrzałam ofertę dr Macieja Krajewskiego w jego klinice. Byłam już nawet na konsultacji, ale w Radomiu, bo tam można zrobić ten zabieg. Grunt, że mam niedaleko i chyba się zdecyduję, bo wszystko wygląda pozytywnie.

Końcem października byłam na wyczekiwanym urlopie, przez natłok pracy zaniedbałam swoją sylwetkę. Znajoma poleciła mi Estetice na Sławkowskiej. Pani kosmetolog doradziła mi serię 10 zabiegów Liposhock promocyjnej cenie. Wykonywałam je raz w tygodniu, przez ten czas zaczęłam bardziej przestrzegać diety i godziny jedzenia. Efekt rewelacyjny, straciłam parę ładnych centymetrów w udach. Polecam wszystkim :)