Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek w potrzebie

potrzebuje duzo pieniędzy tak z 2 miliony

Polecane posty

Gość człowiek w potrzebie

skąd wziąć taka sumke?

Gość aluniaaaa
z kredytu, z konwoju,jest wiele mozliwosci

Gość dowolny psychiatra
:D, :D, :D

Gość według mnie są trzy opcje
1. wygraćw Lotto :o 2. Poznać piękną i bogatą, omotac ja i przejąć jej majątek wraz z inwentarzem (czyli nia samą) 3. Niespodzianka, niespodzianka a więc spolot jakichs niewiarygodnych okoliczności które doprowadza do zdobycia tych 2 milionów :)

Gość gość
Debilu choćby jakikolwiek facet był ze zlota byl najprzystojniejszy cudowny i tak bym sie z nim nie podzieliła 2 milionami nigdy w życiu !!!!!faceci nie sa mi potrzebni bo są beznadziejni caly czas będą udowadniać ze wszystko potrafia lepiej zrobić.katastrofa .ogólnie rzecz biorac zdecydowana większość ludzi to katastrofa cale zycie sie katuja i zmuszają mnie do tego samego narzucajac swoje sposoby na życie. Ciągły szantaż zastraszanie narzucanie swoich racji pieprzcie sie wszyscy z tym swoim chorym światem!!!!!!

Gość gość
Taratatata

Gość gość
Mam kilka opcji zrobic. Z siebie kaleke w zasadzie juz po trosze nia jestem ale to takie niewidoczne . ludzi przecież trzeba albo dobitnie wzruszyc targnac ich sercami.mam kilka opcji o ktorych oczywiscie nie napisze az taka idiotka nie jestem.POTRZEBUJE PIENIEDZY BO WY ICH POTRZEBUJECIE PROSTE!by miec gdzie mieszkac muszę zapłacić. Jedzenie musze zaplacic za odzież zaplacic itd.mam marzenie ktore sie nigdy nie spelni niestety niematerialne. Chce pstryknac raz i wszyscy znikacie bo k***a mać tak strasznie was kochalam a pozostala tylko nienawiść !!!! Niedobra ta kawa suki i s*******e zlodzieje zycia szczescia jak milo wiedziec ze i tak umrzecie .to mi daje siłę a tego wy k***y nie jestescie w stanie zmienić jest poczatek i jest koniec hmm ciekawe jak szybko po was przyjdzie śmierć.bo wlasnie tego wam zycze. ja siebie uwielbiam jasne suki!!!!pieprzone wrzody na d***e !!!

Gość gość
Taratata odp*****l sie d***** !!!!!!