Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość http//www.allegro.pl/item3939

nawet fajny wózeczek ale jaka waga...

Polecane posty

Gość amanda r
ja własnie tez sobie przeglądam:0 mam termin na listopad i jestem w kropce odnosnie wózka..boje sie śniegów itp,ze moze sobie mój upatrzony wózek nie poradzi.. i tak sie nawet zastanawiam czy nie kupić zwykłego głebokiego a później na wiosne super spacerówe ten jest taki zwykły a nawet sympatyczny http://www.allegro.pl/item390665138_wozek_piotrus_wyprzedaz_magazynowa.html#photo

Gość Anialisa
Niepraktyczny jak cholera ten pierwszy wózek! Oprócz niesamowitej wagi zwróć uwagę jaki mikroskopijny jest kosz na zakupy! Ja za każdym razem gdy jestem na spacerze coś kupuję, coś chowam do kosza. No i spacerówka zbyt płytka. Po co w gondoli pasy bezpieczeństwa? Dziecko o wadze 8 kg, a do tej wagi jest gondola nigdzie ci się nie wyrwie, bo jeszcze raczej nie siedzi. Mój syn ma 4,5 miesiąca i wazy 8 kg. Oczywiście nie siedzi jeszcze sam i nie ma możliwości, żeby wyszedł z wózka. Do tego nie ma możliwości przełożenia rączki i dziecko w spacerówce jedzie tylko tyłem do ciebie. Ten wózek tylko dlatego jest w miarę przyciągający oko, bo jest podróbką Mutsy' iego, i tyle.

do autorki ja rodziłam w lutym zimno itd.miałam zwykły wózek podobny jak podała amanda r i teraz kiedy córa kończy pięc miesięcy kupiłam spacerówkę coneco V3 zobacz sobie na allegro są też takie głębokie ze spacerówką i nosidełkiem bardziej się opłaca bo za samą spacerówke dałam 640 zł a za całość coś około 1100 zł pozdrawiam

O rany a ja się martwilam że wózek który wybrałam jest cięzki bo waży 13 kg

Gość amanda r
Lorana jak sie sprawowały talie male kółeczka zimą?

Gość amanda r
ups pomyliłam sie

widzisz ja nie kupowałam głebokiego bo miałam a spacerówką jeżdze od jakiegoś miesiaca chyba ,ze jest brzydka pogoda to przezucam małą do głebokiego

karolcie fajny tylko te małe kółka noi dziecko w spacerówce masz tyłem do siebie to mi sie nie podoba

lorean no to już zależy od gustu nie każdemu się to podoba. Ja akurat nie narzekam ani na kółka ani że dziecko jest tyłem do mnie.

moja ma 5 miesięcy dlatego zależy mi ,zeby ją mieć przodem

Gość czytają listy
jak urodziłam w lutym. Posiadam wózek tako i w życiu już bym go nie kupiła. Jest ciężki i nieporęczny. Mieszkam na 2 piętrze więc wnoszenie go z dzieckiem graniczy z cudem (wkładam wózek do auta) Teraz kupiłabym taki http://www.allegro.pl/item396264665_chicco_trio_enjoy_nowy.html Moja sąsiadka go ma. Bierze go pod pachę i bez problemu go wnosi na piętro. Musicie wziąć pod uwagę że wiele urzędów lub sklepów ma schody więc on jest super dla tych którzy nie lubią siedzieć w domu.

Gość mutsy
Jest podobny do Mutsy, tylko dużo cięższy. Mutsy waży chyba 18 kg a i tak jak dla mnie było niemożliwe wejście po schodach: najpierw wypinałam gondolę i wnosiłam, a potem stelaż.

czytają listy No właśnie ja taki mam i też muszę wchodzić na pięterko tylko że na IV więc nieco wyżej

ja mam Graco Quattro tour deluxe i jestem zadowolona. Może tylko wybrałabym większe koła i dmuchane ale ogólnie jest ok bo jeździmy już w spacerówce. Gdybym miała teraz dziecko kupiłabym taki wózeczek: http://www.allegro.pl/item393518137_babydesign_atlantic_gondola_spac_spiwor_torba.html widziałam go na żywo i się zakochałam prześliczny, i duże koła, i cena też ok

Gość tez mam chicco trio enjoy
z a j e b i s t y !!! leciutki, wielofunkcyjny, szybko sie sklada - po prostu rewelacja. naprawde warto!! jedyne 2 minusy 1. brak podnozka w spacerowce (ale z drugiej strony mozna rozlozyc tak, ze nozki swobodnie leza 2. to to ze nie przeklada sie raczka wiec dziecko w spacerowce nie moze patrzec na mamusie

Gość asia wawa
Miałam kiedyś spacerówkę chicco,byłam załamana jej wytrzymałoscią,ale widze,że Wy wyjątkowo chwalicie tu sobie wózki tej firmy... nie pamiętam już ile czasu mineło od jej zakupu jak zaczeła się sypac.kółka mi zaczęły szwankować to jedno a drugie,ze z tapicerki zrobiła sie prawdziwa szmata.od tamtej pory jakoś omijam te wózki chodz nie powiem bo niektóre wyglądają bardzo sympatycznie. w tej chwili spodziewam sie drugiego dziecka(termin mam na listopad)i już głupieje oglądając te wózki.zupełnie nie wiem na co by się ewentualnie zdcydowac. wczoraj dosłownie na chwile wpadłam do sklepu i miałam okazje sobie popatrzec.w oko wpadł mi jeden mutsy(ale cena samego stelaza z gondolą to prawie 2 tys a waga wózka dosć,dość a jednak mając problemy z kręgosłupem nie ukrywam,że wolałabym cos lżejszego i jeszcze całkiem fajny był coneco v3,zresztą juz tu o nim ktoś wspomniał.fajna i duża gondola a dla dziecka urodzonego zimą to w końcu podstawa tylko tak sie zastanawiam jak sprawują sie te kółka zimą.nie mówię,zeby jeździc wózkiem po zaspach,ale wiadomo,że warunki na chodnikach porą zimowa nie zawsze sa wymarzone by bezproblemowo sobie radzic z prowadzeniem wózka. moze ,któras z Was miała okazję użytkowac ten model zimą? będe wdzieczna za informacje jak sie sprawował wózek. pozdrawiam

Gość asia wawa
hmm...własnie sie na innym forum praktycznie samych negatywów na temat tego wózka naczytałam...

Gość bzdura ja mam
i sobie chwale

ja własnie kupilam chicco enjoy i mam nadzieje ze sie sprawdzi. podoba mi sie bo jest maly i latwo sie sklada... Nie wiem dlaczego ale kojarzy mi sie troche z takimi wielkimi klockami lego :D:D tak troszke wygląda. minusy ma 3 jak dla mnie: 1 nie ma bazy pod fotelik tej do auta- jest w innym modelu ale wtedy fotelik jest tak ciezki ze nie idzie tego unieść 2 nie ma tego lączenia do rączek... niby drobiazg a jednak mogloby być 3 spacerówke mozna montowac tylko w jedną strone. to chyba najwiekszy minus jak dla mnie. no ale jakoś przezyjemy :)

Jak na spacerówkę dla mnie za wielki. Ogromny i nieporęczny.

Aha to pierwszy wóżek...no ale i tak dla mnie jakiś za masywny...

Gość gdybym miała znów wybierać
Gdybym miała kolejny raz wybierać wózek, nie kupiłabym innego niż ten: http://www.allegro.pl/item384912396_wozek_concord_fusion_gon_fotel_od_ss_raty.html Miałam już spacerówki, z żalem musiałam je sprzedać ponieważ zostałam sama z Bliźniakami i dwoma pojedyńczymi wózkami nie byłabym w stanie wyjść z Nimi na spacer..... Wózki rewelacyjne, bardzo solidne, wygodne zarówno dla Maluszka jak i Mamy.................

ożeszty... ale ciężar.. wygląda jak mutsy ale waży chyba dwa razy tyle.. a moze to waga wszystkich elementów?? bo to aż niemozliwe.. Ale fakt - ciężki wózek raz że po schodach cieżko wnieść a nawet do auta trudno wtarabanić- o ile akurat sie zmieści. Potwierdzam, ze taka spacerówka jest za wąska i zbyt płytka. Fajnie wygląda, ale dla dziecka (szczególnie mniejszego, które zaczyna siedzieć) nie sprawdza się.

Gość wózki wózeczki...
Gość wózki wózeczki...
niestety, fajne, funkcjonalne wózki w rozsądnej cenie mają swoją wagę. Co innego gdy ktoś mieszka e domu i nie musi taszczyć wózka po schodach, a co innego gdy ktoś mieszka w bloku. Ale zazwyczaj w blokach są wózkownie, gdzie można wózek zostawić i nie targać go na górę bez windy. Dziewczyny nie ma idealnego wózka!!!! albo waga albo funkcjonalność!!!! albo cena niestety:0

Gość upupupupu

Gość podbojam